لیلیوم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3623 عنوان ماکارونی عجیب 136 بازدید | 8 پست همیشه ۱/۵ میخریدم این بار حواسم نبود ۱/۲ خریدم انگار داشتم سوپ سفت شده میخوردم لاغر و شفته شده🥴🥴🤣🤣 ♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ دیروز | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monajoonnnnn عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2078 حتما زیاد جوشیده ..چه مارکی گرفتی سینگل به گوری تا ابد
لیلیوم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3623 حتما زیاد جوشیده ..چه مارکی گرفتی زر ماکارون نه زیاد هم نجوشید مثل همیشه جوشوندم ♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️
aureliarae عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 554 من اتفاقا پدرم فقط ۱/۲ میتونه بخوره وگرنه به گفته خودش ضخیم تر از این همش خمیر میشه سر معدش میمونه😅یکم قلق داره ک شفته نشه و دون دون دربیاری ولی عالی میشه اگه بتونی🤌🏻
لیلیوم۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3623 من اتفاقا پدرم فقط ۱/۲ میتونه بخوره وگرنه به گفته خودش ضخیم تر از این همش خمیر میشه سر معدش میمونه😅 ... 🤣ممنونم ♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️
monajoonnnnn عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 2078 زر ماکارون نه زیاد هم نجوشید مثل همیشه جوشوندم چون شما همیشه ۱٫۵میپختین احتمالا برا همیشه شفته شده ..من ۱٫۲رو کمتر پنج دقیقه میزارم بجوشه و موقع آبکش حتما با آب سرد میشورم که نچسبه سینگل به گوری تا ابد