2777
2789

خیلی معذرت میخوام استارتر

من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها سوره ای خوندید یا ذکری گفتید میشه یاد من محتاج هم باشید؟مشکل وحشتناکی دارم 😭

خیلی معذرت میخوام استارتر من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها ...

برات حتما میخونم عزیزم تو هم دعام کن قبول شم کنکور رشته مورد علاقمو پرستاری😭💚

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی معذرت میخوام استارتر من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها ...

عزیزم اختیار داری ایشالله مشکلت حل شه رو چشام

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

اسی منم حالم بده😭امروز دعوای وحشتناکی با مامانم کردم😭😭حرفای خیلی بدی زدم خدا منو ببخشه😭😭ازش معذرت خواهی کردم ولی خدا منو ببخشه من کاش لال بشمممم😭😭😭😭

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

اسی منم حالم بده😭امروز دعوای وحشتناکی با مامانم کردم😭😭حرفای خیلی بدی زدم خدا منو ببخشه😭😭ازش معذ ...

عزیزممم بگردمممم فداتشم برو از دلش دربیار

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

عزیزممم بگردمممم فداتشم برو از دلش دربیار

خدا نکنه عزیزم اره یکمی خندوندمش بغلش کردم خدا منو ببخشه 😭