2777
2789

خیلی معذرت میخوام استارتر

من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها سوره ای خوندید یا ذکری گفتید میشه یاد من محتاج هم باشید؟مشکل وحشتناکی دارم 😭

خیلی معذرت میخوام استارتر من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها ...

برات حتما میخونم عزیزم تو هم دعام کن قبول شم کنکور رشته مورد علاقمو پرستاری😭💚

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی معذرت میخوام استارتر من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها ...

عزیزم اختیار داری ایشالله مشکلت حل شه رو چشام

کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای

اسی منم حالم بده😭امروز دعوای وحشتناکی با مامانم کردم😭😭حرفای خیلی بدی زدم خدا منو ببخشه😭😭ازش معذرت خواهی کردم ولی خدا منو ببخشه من کاش لال بشمممم😭😭😭😭

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

اسی منم حالم بده😭امروز دعوای وحشتناکی با مامانم کردم😭😭حرفای خیلی بدی زدم خدا منو ببخشه😭😭ازش معذ ...

عزیزممم بگردمممم فداتشم برو از دلش دربیار

کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای

عزیزممم بگردمممم فداتشم برو از دلش دربیار

خدا نکنه عزیزم اره یکمی خندوندمش بغلش کردم خدا منو ببخشه 😭