2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم

173 بازدید | 25 پست

یکی از دانش اموزام همه ی امتحاناتشو خیلی خوب شد اما ریاضی رو خوب اوورد ولی من نمیدونستم چقدر سختی کشیده بود اونروز برای اینکه برای امتحان بخونه با یه خوب توی کارنامش هم فرصت رفتن به مدرسه نمونه رو از دست داد و هم فرصت شاگرد اول شدن این چند روز دوباره یه امتحان گرفتم سطحش بالا بود و خیلی خوب گرفت اما بعد از اینکه کارنامشونو دادیم اینطور شد امروز هم مادرش اومد فهمیدم چقدر سختی میکشه تو خونشون خیلی ناراحت شدم بغضم گرفت که چرا بخاطر یه خوب توی کارنامش بخاد غصه بخوره اومدم خونه با مدیر حرف زدم سایت رو درست کرد که تغییرش بدم خیلی خوبش کنم اما خیلی ناراحتم هنوز بغض خفم کرده کاش هیچ وقت اولش اون کارنامرو بهش نمیدادم تغییرش میدادم از اول 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغییرش بده یک جایزه بخر بهش سر صف بدع

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

آره ولی مهم اینه درستش کردیبخدا ک کاش همه دبیرای ما اینطوری با شرف بودناتفاقا دمت گرم

❤️فداتشم ....اگر درستش نمیکردم داغون میشدم خودمو میشناسم اول به مدیر گفتم گفت نمیشه رفتم سر کلاس دیدمش گریم گرفت چون خیلی مهربونه و با ادبه

❤️فداتشم ....اگر درستش نمیکردم داغون میشدم خودمو میشناسم اول به مدیر گفتم گفت نمیشه رفتم سر کلاس دید ...

نه واقعا افتخار میکنم بهتون

اصلا ناراحتی نداره خوشحال باشید چون الان دل اونم شاد کردید

چشم

خداحفظتون کنه برا دانش آموزا❤️

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿