2777
2789
عنوان

ایران مال

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 31 پست
من یادم نیست ایستگاهش چون تهرانی نیستمولی پاساژ دلگشا و اینا عااالیهکاراشونم خیلی شیکه خداییش ولی قی ...

آها ممنون عزیزم

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

قیمت پایین ندارهمغازه های ایران کتان و ستیا و چند جا دیگه قیمتاشون به نسبت بهترهاگه تنوع بالا میخوای ...

یه چیز خوشگل میخوام سالی یبار خرید میرم معلوم نیس دفعه بعدی کی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا چخبره

باور کن رفتیم نشستیم دیدم منو رو آورد بستنی مخصوص داشت ۷۵۰ تومن و قهوه و این چیزا .

دیگه دلمون بستنی میخواست تابستون بود .دیگه گفتم چه خبره پاشیم بریم .بلند شدیم اومدیم بیرون خخخ

یه چیز خوشگل میخوام سالی یبار خرید میرم معلوم نیس دفعه بعدی کی باشه

چیزای قشنگ زیاد داره ولی خب قیمتاشونم قشنگن😅

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

مثلا یه بارونی چنده حدودی ؟

دیگه حدااااقلش ۳.۴ تومن هست

چرم اینا که تا ۵۰ تومنم میرسه

اون دو تا مغازه ای ک گفتم قیمتاشون مناسب تره

عصر جدید هم همون طبقه ای که سینما توشه هرازگاهی تخفیفای خوبی میزنه کاراشم بعضا خوبه

دیگه حدااااقلش ۳.۴ تومن هست چرم اینا که تا ۵۰ تومنم میرسهاون دو تا مغازه ای ک گفتم قیمتاشون مناسب تر ...

سی چهل یا سه چهار تومن؟

آخه الان مغازه های معمولی ۶ تومن ۷ تومن دیدم من

سی چهل یا سه چهار تومن؟آخه الان مغازه های معمولی ۶ تومن ۷ تومن دیدم من

سه چهار

بستگی به مدل و برندی ک میخواین داره

همه جورش هست

ولی خب قیمتا و جنسای امامزاده حسن طور نداره