2777
2789
عنوان

قسم خوردم دیگه

121 بازدید | 19 پست

من تقریبا یه ماه کامل رژیم گرفتم ورزش و. اینا تا فقط شکمم بره،، شدم پوست و. استخون نرفت، تا دوهفته پودر تصمیم گرفتم پودر تخم کتان بخورم(با کلی عوارض ) رفت که رفت نرفت، هرچقدر که میتونم فست فود میخورم دیگه بسه.. 😭🥲61 حدود 63 اینا وزنمه

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شکم خانوما کلا کانل صاف نمیشه بخاطر رحم سخت نگیر

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من دوسال بعد زایمانم بود شکم داشتم وزنم ۶۸ بود

یکماه روزه گرفتم ،سحر و افطار کم میخوردم شکمم تخت تخت

شده بود یعنی تو حموم خودمو میدیدم کیف میکردم😁

شده بودم ۵۹ کیلو ،حیف که برگشت ،الانم دیگ روزه نمیگرم

INTP(منطق دان)

ببین شکم خانوما کلا کانل صاف نمیشه بخاطر رحم سخت نگیر

نهه کلی ادم میبینم من 😭😭

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾

شکم با رژیم تخت نمیشه لاغر میشه ها اما کامل نه فقط ورزش

بابا ورزسش کردم اونم. چه ورزشایی

من دوسال بعد زایمانم بود شکم داشتم وزنم ۶۸ بودیکماه روزه گرفتم ،سحر و افطار کم میخوردم شکمم تخت تخت ...

واقعااا امتحان میکنم

نهه کلی ادم میبینم من 😭😭

ببین بخدا تو عکس همه میدن تو

مربی من استاد شنا بود لاغر بودا ولی یکم شکم داشت میگفت همه زنای ورزشکار حتی حرفه ای یکم شکمو دارن اصلا صاف نمیشه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
ببین بخدا تو عکس همه میدن تومربی من استاد شنا بود لاغر بودا ولی یکم شکم داشت میگفت همه زنای ورزشکار ...

ولی شوهرم دوست نداره مشکل اینجاست

آره سحری و افطار خیلی کم میخوردم اینم بگم صورتمم اب شده بود

پوست و استخون میشم

ولی شوهرم دوست نداره مشکل اینجاست

وا😐

اعتماد بنفست کجاست دختر