2777
2789
عنوان

جزیره هنگام

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
من پارسال رفتم اتفاقا برام سوال بود تیپ های عجیب دستبند گردنبند میفروختن دست سازه خودشون یا هنگ درام ...

آفرین بالاخره یکی منظورم رو فهمید😁. دقیقا همونا رو میگم. بعد به نظر یه چیزی میکشن. یه سری هاشون حالت صورتشون یه جوری بود.. یعنی انقدر درآمد های خوب دارند؟ فکر نمیکنم. احتمالا خوانواده پولدار دارند

آفرین بالاخره یکی منظورم رو فهمید😁. دقیقا همونا رو میگم. بعد به نظر یه چیزی میکشن. یه سری هاشون حال ...

بله همه میکشن ومینوشن روابط آزاد دارن خونه میگرن باهم صمیمی هستن اغلب از خانواده تحصیل کرده هستند با استعدادن اما زندگی آزاد رو انتخاب کردن مثلا با همون تک تک ها که مارفتیم بگردیم تو هرمز تو اوم بیابون الهه نمک دختر یه پارچه سرخ پوستی درس کرده بود اکسسوری میفروخت تو اون آفتاب وگرما و بیابون خلوت کلی تتو رو دست وصورتش بود من باهش هم صحبت شدم از تتو هاش پرسیدم نماد چیه اهل کجاس خونه گرفته خیلی با ادب وبه روز بودن تمام سازهارو بلد بودن پدر ومادرش تحصیل کرده بودن شغلم رو برلش گفتم مادرش همکار بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همه میکشن ومینوشن روابط آزاد دارن خونه میگرن باهم صمیمی هستن اغلب از خانواده تحصیل کرده هستند ب ...

چه جالب. مرسی که منو از ابهام درآوردی😁

تجربت به هنگام هم میگی؟ کجا بریم تاب بخوریم؟ کجا قشنگه؟