2777
2789
عنوان

جزیره هنگام

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست
پایین تر نوشتم

آها نمیدونم والا

حتی نرفتم اونجا تاحالا

ولی این چیزی که میگی همه جا هستاا

میدونم روی مختونم،یه روزی میرم،قول میدم دیگه مزاحمتون نشم :) کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کردم دوباره یه جزیره جدید مثل اپستین کشف شده😑

جزیره هنگامه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

توی خیابون دختر پسرای کم سن،پر از تتو رو بدن، با شلوارک ، سیگاری، در کل بخوام بگم منو یاد دختر و پسر ...

اها نمیدونم والا اسی بخاطر سنشونه سخت نگیر

چی بگمم

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

آها نمیدونم والاحتی نرفتم اونجا تاحالاولی این چیزی که میگی همه جا هستاا

نه من ندیدم اینجوری. تو این فیلم خارجی هایی هست که دختر پسر نوجوون ها تو کوچه هاسیگار میکشن پر از تتو هستن،اونجوری هستن. استایل هاشون متفاوته. با شلوارک های کوتاه و کراپ و اینا

توی خیابون دختر پسرای کم سن،پر از تتو رو بدن، با شلوارک ، سیگاری، در کل بخوام بگم منو یاد دختر و پسر ...

عزیزم پوشش هرکسی به خودش مربوطه

این چیزا عادیه

برای خورشید پس از شب های طولانی برای آزادی برای ایران

من پارسال رفتم اتفاقا برام سوال بود تیپ های عجیب دستبند گردنبند میفروختن دست سازه خودشون یا هنگ درام میزدن یا عکاسی میکردن تیپ های تینجری وخاص از چن تاشون پرسیدم میگفتن از استان های دیگه میان خونه اجاره کردند ودرآمدشون خوب بود خیلی هم با ادب وبه روز و خوش لباس...(مثلا یه پسره مدل کفش خیلی خاص ومتفاوت بود پرسیدم صدو خورده ای خریده بود درحالی که با یه دوربین عکس یهویی میگرفت و پول در میاورد )