2777
2789

حاجت روا شی عزیزم

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ندا

حسین

قبول باشه عزیزم💕

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left 🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹تیکر رسیدن به وزن هدف

تو رو خدا دعا کن انشالله اون همکارم که از اقوام هست و انگار میخواد جامو بگیره و پایه ی منو بگیره اصلا نتونه و انشالله سال دیگه این مدرسه نگیرنش و بهش کار ندن اصلا و انشالله هر مکر و حیله و شیطنت و دروغ و فتنه و تهمت و خبر چینی و دو بهم زنی این خانم و بقیه ی همکاران واسه ی من و خواهرم دارن به لطف خدا بی اثر شه و دیگه اصلا تو محل کار کسی برای من و خواهرم بی محلی و دعوا و شر و بدبختی درست نکنن و زیر آب من و خواهرم اصلا هیچ موقعه و هیچ جا مستقیم و غیر مستقیم نزنن😭تو رو خدا دعا کن انشالله هر چقدر این همکارم که فامیله حرصم داد و مسخرم کرد و بین من و این همکارم تبعیض خیلی قائل شدن و حقوقشو زودتر میدن و بهش خیلی احترام میزارم الهی که سر همکارم که فامیله بیاد همین روزا هر ناراحتی تو محیط کار برام پیش اومد 😭 تو رو خدا دعا کن انشالله همکارام و کارفرما و صاحب کارم هر کدوم میخوان برام فتنه و شر و دردسر و دعوا و حیله و مکر درست کنن و جامو بگیرن الهی که نتونن و شر و حیله و بدیاشون به خودشون برگرده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله از همکارا هر کدوم علیه من تیم می شن و بدمو میخوان انشالله اصلا نتونن به من آسیب و بدی و جنگ روانی و هیچ مشکلی برام نتونن به وجود بیارن 😭😭