2777
2789
عنوان

ماه رمضان

92 بازدید | 11 پست

نی نی سایتی های عزیزم ماه رمضان رو بهتون تبریک میگم إن شاء الله بتونین در کنار خانواده روزهای آرومی رو بگذرونید و عبادات خودتون رو به جا بیارید

توی سحر و افطار حتما از شیرینی جات طبیعی مثل کشمش یا خرما استفاده کنید بهتر از زولبیا بامیه اس

یه موضوع دیگه هم برای اونایی که خیلی تشنه میشن شربت خاکشیر بدون آب لیمو و با گلاب خیلی خوبه میتونین شربت تخم شربتی هم درست کنین که زیاد تشنه نشین

سحری رو پر و پیمون بخورین ولی لطفاً لطفاً لطفاً افطار رو زیاد نخورید سبک غذا بخورید و میوه هم پشت سر افطاری نخورید

قراره روزه بگیرید که بدن به تعادل برسه و سلامتی به دست بیارین نه که چاق تر بشین

اونایی هم که کبد چرب دارین بهونه نیارین روزه رو بگیرین که واقعا براتون عالیه مگه اینکه کنارش مشکل دیگه ای داشته باشین که بخواین روزه رو ترک کنین

من الان هم کم خونی زیاد دارم هم مشکل قلبی و ...ولی مشکلی نیست میتونم بگیرم شمام امتحان کنین ببینین میتونین یا نه

ماه رمضون امسال توی تابستون نیست و روزها کوتاه تره و مناسب تره که بخواین روزه بگیرین

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
من امروز گرفتم درست زانو کمرم دردم میکنه سنگ کلیه دارم ولی خداروشکر چیزی نفهمیدم

چون روز اول بوده سخت نبوده حتما حتما سحری و افطاری رو دقت کن که مشکلی پیش نیاد اگه هم حالت بد شد فاصله بنداز قضا رو بعدا به جا بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحری نمیخورم با شام میمونم چند سال اینجوری روزه میگیرم

عزیزم خاله منم مثل شماس ولی واقعا دارین با حذف یه وعده مهم و خلاصه کردنش توی یک وعده به خودتون فشار میارین بازم هر جور صلاحه

طاعات و عبادات قبول ✨🫂

والا من لاغر استخوانی م از فردا ک روزه میگیرم فکر کنم هیچی ازم نمونه

اگه سحری و افطاری رو طبق برنامه یه جور مناسب غذا بخورین با حذف یک وعده مشکلی پیش نمیاد

من خودم ماه رمضونا وزنم نهایتا دو سه کیلو کم بشه بعضی وقتا هم ثابته

من خیلی لاغرم رسما با نیم کیلو هم زشت زشت میشم از لاغری

با مشاور تغذیه صحبت کن جدای از روزه باید وزنت رو متعادل کنی که کمبود وزن نداشته باشی

خوراکی های با قند طبیعی مثل موز خرما و شیره انگور و توت و شیره خرما و اینا رو روزی یک قاشق بخور