2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی همیشه بنایی برم

برادر یه کاری برو که خودت یادش بگیری بعداز حرفه ای که شدی راه بنداز و آقای خودت باش مثلا سقف کاذب کناف رابیزبندی ام دی اف کابینت یا هر کاری حرفه ای شو خودت راه بنداز اونجوری هر موقه حوصلشو نداشتی نمیری پولشم خوبه

فعلا همينو ادامه بده تا كار بهتري پيدا كني.

كاراي ساختماني اگه توش پيشرفت كني ميتوني خودتو بالا كشي. زرنگ باش.

پسر همسايمون بنا و اينا بود. كاراي ساختماني يعني.

الان ٣تا خونه داره.

ادم زرنگ باشه ميتونه پيشرفت كنه.

شايد بعد ها پيمانكار بشي.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

برادر یه کاری برو که خودت یادش بگیری بعداز حرفه ای که شدی راه بنداز و آقای خودت باش مثلا سقف کاذب کن ...

کناف چیه؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ولی درآمدش خوبه و همیشه برای کار هست البته اگه زرنگ و کاری باشی و کارت خوب و تمیز باشه الان اکثر شغلهای دولتی دیگه با پارتی هست و بعضیاشون درآمدشون پایینه

نهایت میتونی آموزش تعمیرات لوازم برقی و موبایل ببینی و یجا وایسی کار کنی

مشکلات ثمره ی انقلاب اشتباه نبود مشکلات ثمره ی انتخاب اشتباه بود درضمن ای اونایی که منتظر حمله به ایرانو مردن هستین زودتر خودکشی کنیدو به ارزوتون برسید چون ما ایران رو دوست داریم و نمیخوایم اسیبی بهش برسه به هرحال وطن مثل مادر میمونه و ... 😊عزیزان یادتونه تو جنگ دوازده روزه همین جوونامون با جون و دلشون از ایران مراقبت کردن با حقوق های خیلی پایین و شنیدید ترامپ گفت اگه در ایران کسی کشته شود ما اقدام نظامی میکنیم مزدوران موساد (طبق اعتراف پمپیو ونتانیابو) و یسری تروریست دیگه حداکثر توان خودشون رو برای کشته سازی انجام دادن به یسری بدبخت جوگیر هم وعده ی مبالغ بالا دادن برای همراهی در جنایات فجیع و فیلم گرفتن و فرستادن به شبکه های مجازی تا ایجاد رعب و وحشت بکنن و این جوونارو ازمیدون بدر بکنن تا موشکها و توان نظامی رو از کار بندازن تا برای ورود تروریستها و تجزیه طلبها و حملات گسترده ی ترامپ و نتانیابو آماده بشه بله عزیزان باز همون جوونهای رشیدمون با جون دلشون از ایران مراقبت کردن باور کنید در مقابل اسلحه های بروز و نارنجک تبر انواع چاقو قمه شمشیرزنجیر فلزی سنگ ... نمیشدبادست خالی جلوشونو گرفت خواستنها ولی نشد چنتاشون بطرز فجیعی کشته شدن به یه مادر شهید گفته بودن برو خدا تو شکر کن بچت رو فقط با تیر کشتن و بلای دیگه ای سرش نیاوردن 💔 یکی از منافقین اعتراف کرده بود که بیاین تو میدون نیروهای امنیتی دوبرابر افراد ما کشته شدن ! یعنی تا اونجا که میشده نیروهای امنیتی سعی کردن از اسلحه استفاده نکنن وخیلیاشون سرهمین مسیله کشته شدن وگرنه آمار نباید اینقدر بالا میرفت دوستان اونی که برای حمله به ایران و کشتارایرانیها از کودک کشها تشکر میکنه ایرانی نیست اصلا نمیخواد بیاد ایران فقط درآمدو اسمش رو میخواد اینقدر ساده نباشید و از منابع معتبر تاریخ بخونید نذارید با عکس چهارتا دختر خوشگل فریبتون بدن میدونم الان اوضاع عالی نیست ولی اون موقع با پنجاه و خورده ای سال دوران حکومت پهلوی و بدون تحریم و حداکثر فروش نفت به اعتراف نزدیکان محمدرضا پهلوی اوضاع واقعا خوب نبوده نذارید سایبری ها با جعلیات فریبتون بدن بجای همراهی کردن با دشمنان از مسیولین مربوطه مطالبه بکنید

راه و چاه ساختمان سازی رو یاد بگیری بزودی پیمانکار و بساز بفروش میشی و نونت تو روغنه

یکم دل به کار بده

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .