2777
2789
عنوان

از اولین دیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 117 پست
تجربه ، همش تبدیل شدن به تجربه ودرس.تازه تاپیک هارو دیدممشتاقانه منتظرم بخونم از اول تا الان

این روزا از خودم میپرسم اصلاً دارم چیکار میکنم.

چرا شروع کردم این چیزا رو این جا نوشتن.

نمیدونم چرا این خاطرات کوفتی ولم نمیکنن.

زده به سرم همین روزا جمع کنم کلاً برم از این سایت.

تا حالا شم چون قول داده بودم تا آخر داستانمو بگم موندم.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بامزه بود باز شما پسر با جنبه ای بودی میگی دختر خوبی بود

هیچ وقت به خودم اجازه ندادم در موردش فکر بدی کنم؛ و واقعاً هم نبود.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

تا اونجایی ک گفتی پویا فک میکردم دختری 😐اگه شوهر آیندم قبلا از این دیتا رفته باشه چی یا خدااااتنها ...

دیگه در این حد دیت یعنی خیلی وحشتناک به نظرت؟

نمیدونم.

الان زنته دیگه؟

نه؛ نشد.

دیت اول اینهمه بغل کرد لبو اینچیزا نزدی تو دهنش پسره چقد پرو بوده

پسره خودم بودم خانوم؛ کتابو پشت و رو خوندی🤣🤣🤣🤣

منم دلم میخواد دوست پسرم مثل شما خجالت بکشه😂😂ما اولین هم هستیم

اما اون تا یه حرکت شیطونی ای میزنم با دقتتتتت قیافش یه طوری میشه میخواد از همون یه بوس نهایت لذت رو ببره😂😂

خیلی شیطونه

به بوی عادی قانع نیست

یه دختر شهریوری😍عاشق درس و مدرسه🌱به لطف خدا دانشجو معلم هستم😍سوالی بود در خدمتم😍تاریخ تولدی که توی سایت زدم تاریخی هست که فهمیدم فرهنگیان قبول شدم و به هدفم رسیدم.

رسیدم وسط ها فک کردم رمانهچه دختره هول بوده یکهو دیت اول پریده بغلت و لب بازی کرده خیلی چندش بازی بو ...

به نظر خودم اصلاً اینطور نبود، ما یک سال با هم در ارتباط بودیم، اینقدر هم سنمون کم بود که هنوز درگیر این سیاست بازیا تو رابطه و این چیزا نشده بودیم.

من هیچ وقت به دید بدی به این کارش نگاه نکردم.

این روزا از خودم میپرسم اصلاً دارم چیکار میکنم.چرا شروع کردم این چیزا رو این جا نوشتن.نمیدونم چرا ای ...

همین که هنوزم علامت سوالی تو ذهنته و دنبال چرایی خودش خیلی خوبه.. میدونین ادم اگر هدفی پیدا نکنه میخوره بن بست

نوشتی چون نیاز داشتی به شنیده شدن ، نوشتی چون نیاز داشتی از درگیری ذهنی یکم خلاص شی ،نوشتی چون دیگه کشش خمل کردن این همه ماجرا و موقعیتی که تحریه کردی رو نداشتی و.. خوب کردی

ادم باید برون ریزی کنه تا کمی اروم بشه تا کمی خالی بشه.

میدونی چرا ولت نمیکنن؟؟ چون هنوز به پذیرشش کاملش نرسیدی که تموم شددد دیگه . و یک علت دیگر اینکه قلب و عقل ادم خیلی سخت میتونه کنار بیاد .. یک علت احتمالی دیگه اینکه حرفای زیادی مونده بودن که باید میزدی و نشد..

میتونم بپرسم قول به کیی داده بودین ک سایت بمونین و تعریف کنی؟؟

الان هم بببین تو چه حالتی راحتی و حالت رو خوب میکنه با موندنت اینجا یا خارج شدنن ازین سایت

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
عب نداره امیدوارم بهترینش سر راهت قرار بگیره

ممنونم ازت.