2777
2789
عنوان

حسرت مژه دارم

112 بازدید | 12 پست

اکستنشن مژه می کنم، قیافم از این رو به اون رو میشه ولی حیف که فقط یک هفته فقط میمونه، بعدش اینقدر میریزه، بی ریخت میشه

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مال منم از فرداش شروع میکنه به ریختن😁

مژه کار گفت مژه هات موج نداره صافه، نگه نمیداره

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

چسبتو عوض کن

مژه کارتو عوض کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودت بزار ازین مژه ریسه ای ها چند بار بزاری اوکی میشه من نمیتونم تحمل کنمممم

ریزش میاره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من خیلی مژه دارم اما عوضش بدنم خیلی پرموئه و عذاب میکشم😑

ای کاش جای تو بودم، اون پرموئی چاره داره. مژه های من اینقدر کمه که هیچ مژه کاری قبول نمیکنه لیفت کنه

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
ای کاش جای تو بودم، اون پرموئی چاره داره. مژه های من اینقدر کمه که هیچ مژه کاری قبول نمیکنه لیفت کنه

موهای کرکی بدن چاره نداره چون ضخیم میشه اگر لیزر بشه، همین موها رنگ پوستمو یه درجه تیره تر نشون میده، به نظرم اکستنشن و اینا انجام نده به جاش دنبال راهی باش که مژه هاتو تقویت کنی چون اکستنشن باعث ریزش مژه میشه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

موهای کرکی بدن چاره نداره چون ضخیم میشه اگر لیزر بشه، همین موها رنگ پوستمو یه درجه تیره تر نشون میده ...

بخدا هر راهی برای تقویت مژه رفتم ولی تاثیر خاصی نداشت از سریتا گرفته تا اکسیلیا تا کپسول تقویت مژه و روغن های طبیعی تقویت مژه