baranbr مدیر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2081 عنوان تراز قلمچی | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 25 پست بچه هااا من ترازم خیلی پایینههه بین بازه 5400 تا 5800 خیلی ناامید و ناراحتم از تابستونم ده تا مشاور عوض کردم فقط منو عقب انداختن با این تراز امیدی هست اصلا؟ .مُلتَفِت. دیروز | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharin12 عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 453 چجوری بنظرتون؟تست باید زیاد بزنم ؟ بله تست زدن خیلی مهمه یعنی از میانگین روزی ۳۰ باید شروع کنی تا برسه نزدیک ۲۰۰ درضمن تستا یه بار مصرف نیستن اونایی که مشکل داری رو چند بار باید بزنی
mahsima84 عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 4063 گفتم هفته اول آموزشی بزنم هفته دوم زماندار و آزمون خوبه اینطوری ؟ اره اول اموزشی بزن بعدش زماندار و و ازمون قلم چی پارسال رو بزن و ماز بعدش برو سر جلسه ترازت کمتر از ۶ هزار نمیشه کاربری دست دو نفر
baharin12 عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 453 مثلا میشه با این تراز داروی اراک یا البرز آورد ؟ این حدود احتمال زیاد بله البته امتحانات نهاییم جای خودش مهمه یعنی با این تراز اگه بتونی معدل کتبی بالای ۱۸ و اگه بالاتر چه بهتر بگیری پزشکی تعهدی هم ممکنه قبول شی
minnie_0 عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 122 ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن تحلیل ازمون رو حتما اصولی انجام بده مرور زیاد داشته باش «در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»
baranbr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2081 این حدود احتمال زیاد بله البته امتحانات نهاییم جای خودش مهمه یعنی با این تراز اگه بتونی معدل کتبی با ... پزشکی نمیخوام پس دارو میارم ؟عمومیامو با مدرسه میخونم و امتحان میدم ولی تست کم میزنم مثلا جدیدا بعد هر فیلم مثلا زیست و شیمی و... که دیدم شروع میکنم تست زدن حدود سی تا ولی باز وقت کم میارمممم .مُلتَفِت.
shafaabakhshalm عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 327 خاستی مشاوری ک توی تاپیکم یماه امتحان کن سابقه اش زیاد
baharin12 عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 453 پزشکی نمیخوام پس دارو میارم ؟عمومیامو با مدرسه میخونم و امتحان میدم ولی تست کم میزنم مثلا جدیدا بعد ... انشالله گلم با ارزوی بهترین ها💐
baranbr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2081 ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن تحلیل ازمون رو حتما اصولی ... ببخشید مرور چجوریه برای قبل آزمون ؟یا همین اصول تست زدن و اینا ؟من بعد هر فیلم آموزشی تستای اون مبحثو میزنم .مُلتَفِت.
baranbr مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2081 ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن تحلیل ازمون رو حتما اصولی ... اصلا چیکار باید کنم برای جمعبندی؟شما مشاور داشتین؟اگه داشتین میشه بهم معرفی کنین لطفا .مُلتَفِت.