2777
2789
عنوان

تراز قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
چجوری بنظرتون؟تست باید زیاد بزنم ؟

بله تست زدن خیلی مهمه یعنی از میانگین روزی ۳۰ باید شروع کنی تا برسه نزدیک ۲۰۰ درضمن تستا یه بار مصرف نیستن اونایی که مشکل داری رو چند بار باید بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم هفته اول آموزشی بزنم هفته دوم زماندار و آزمون خوبه اینطوری ؟

اره اول اموزشی بزن

بعدش زماندار و و ازمون قلم چی پارسال رو بزن و ماز بعدش برو سر جلسه ترازت کمتر از ۶ هزار نمیشه

کاربری دست دو نفر

مثلا میشه با این تراز داروی اراک یا البرز آورد ؟

این حدود احتمال زیاد بله البته امتحانات نهاییم جای خودش مهمه یعنی با این تراز اگه بتونی معدل کتبی بالای ۱۸ و اگه بالاتر چه بهتر بگیری پزشکی تعهدی هم ممکنه قبول شی

ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت

تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن

تحلیل ازمون رو حتما اصولی انجام بده

مرور زیاد داشته باش

مردن چیزی نیست، زندگی نكردن، هولناک است.

این حدود احتمال زیاد بله البته امتحانات نهاییم جای خودش مهمه یعنی با این تراز اگه بتونی معدل کتبی با ...

پزشکی نمیخوام

پس دارو میارم ؟

عمومیامو با مدرسه میخونم و امتحان میدم

ولی تست کم میزنم

مثلا جدیدا بعد هر فیلم مثلا زیست و شیمی و... که دیدم شروع میکنم تست زدن حدود سی تا ولی باز وقت کم میارمممم

.مُلتَفِت.
ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن تحلیل ازمون رو حتما اصولی ...

ببخشید مرور چجوریه برای قبل آزمون ؟

یا همین اصول تست زدن و اینا ؟

من بعد هر فیلم آموزشی تستای اون مبحثو میزنم

.مُلتَفِت.
ببین اگه هدفت رشته تاپ هست نه خب پایینه ترازت تست زیاد بزن ازمون زیاد بزن تحلیل ازمون رو حتما اصولی ...

اصلا چیکار باید کنم برای جمعبندی؟

شما مشاور داشتین؟اگه داشتین میشه بهم معرفی کنین لطفا

.مُلتَفِت.
ببخشید مرور چجوریه برای قبل آزمون ؟ یا همین اصول تست زدن و اینا ؟ من بعد هر فیلم آموزشی تستای اون ...

تستای غلط و نزده رو مباحث رو دوباره بزن این میشه مرور و تحلیل های قبلیتو قبل از ازمون نگاه بنداز

بعد از تست اموزشی هم ازمون باز زیاد بزن که میشه همون تست سرعتی زمان بگیر مثل یه ازمون بزن

اصلا چیکار باید کنم برای جمعبندی؟ شما مشاور داشتین؟اگه داشتین میشه بهم معرفی کنین لطفا

برای جمع بندی ازمون جامع زیاد بزن

حدیث سیف مشاور خوبیه از کلاسینو هست