2777
2789
عنوان

کاربر hayva

80 بازدید | 11 پست

نمیدونم پست مو خوندی یا نه چون ترکید میخام بگیم وقتی تو مذهبی از کسی که داره از دینت استفاده ابزاری میکنه چیزی نمیگی وسکوت میکنی ومیزاری که از دین به هر نحوی استفاده و بد نام کنن پس وقتی من مردم هم چیزی میگم باید سکوت کنی دیگ چون تو در برابر کسایی که خدا و پیغمبر و دارن بدنام میکنن سکوت کردی اگ برگردی ببینی میبینی قبلا همه قبول داشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی اونجا تایپک ترکید

چی واقعا منظورتونرو نفهمیدم گلم من اجازه نمیدم کسی به اعتقاداتم توهین کنه چون باهاش بزرگ شدم بقیه شو هم دیگه نمیدونم گلم کلا من با کسی بحث سیاسی نمیکنم ولی همه هم موظفن به اعتقادات هم احترام بزارن همون جور که منم به اعتقادات همه احترام میزارم و از هر قوم و نژاد ودینی دوست دارم تاحالا هم باعث سو تفاهمی نشده

کاربری دست دونفره🙂

هیچی اونجا تایپک ترکید

درباره اون موصوع هم قبول دارم عده ای از دسن استفاده ابزاری میکنن خودمم درک میکنم منم موافق این موضوع نیستم خواهان عدالت برابری هستم

کاربری دست دونفره🙂

چی واقعا منظورتونرو نفهمیدم گلم من اجازه نمیدم کسی به اعتقاداتم توهین کنه چون باهاش بزرگ شدم بقیه شو ...

من توهین نکردم و ادمی هم نیستم الکی به چیزی توهین کنم ولی وقتی در برابر اونا سکوت میکنی پس وقتی مردم به دینی که اونا جلوه میدن وچیزی که نشون میدن چیزی میگن نباید ناراحت بشی چون تو خودت قبلا سکوت کردی در برابر کسی که با اسم دین هر کار میکنه

درباره اون موصوع هم قبول دارم عده ای از دسن استفاده ابزاری میکنن خودمم درک میکنم منم موافق این موضوع ...

خب همین من پدر و مادر خودم مذهبی هستن ولی خیلی قبل تر از این حکومت مذهبی بودن ولی قبلا که کسی به دین توهین نمیکرد باید دید علت چیه

من توهین نکردم و ادمی هم نیستم الکی به چیزی توهین کنم ولی وقتی در برابر اونا سکوت میکنی پس وقتی مردم ...

خیر اتفاقا هم خیلی اذیت میشم واین موصوع هم میگم خوب نیست کلا بعضیا از راه دین وارد میشن ولی قصد بدی دارن این مورد نمیپسندم ولی چی میتونم بکنم من که همیشه میگم دین وسیاست وباید جدا کرد وگرنه خوب نیست

کاربری دست دونفره🙂

خب همین من پدر و مادر خودم مذهبی هستن ولی خیلی قبل تر از این حکومت مذهبی بودن ولی قبلا که کسی به دین ...

آره من خودمم مخالفم فکر کن میگی نزول حرامه تو دین یه بانکی داره با ۲۰درصد یا بلاتر وام میده به نظرت چیه؟همون نزوله هنوز این یک مورده ببین چن تامثل این هست

کاربری دست دونفره🙂

آره من خودمم مخالفم فکر کن میگی نزول حرامه تو دین یه بانکی داره با ۲۰درصد یا بلاتر وام میده به نظرت ...

و یک مثال دیگ هم واست بزنم اینکه بچه ۱۳ ساله رو میکشن بعد میبینی یه عده میگن با ال علی هر که در افتاد ور افتاد بنظرت چی میشه واکنش مردم چیه کمکم همینا افکار تو جوری میکنن که نکنه اونا هم اینجوری بودن این ادما مقصرند و حرف شما هم دقیقا حرف دلمه هر چند که با همون چند برابر گرفتن هم وام نمیدن وام مال کسیه که تو این مملکت پارتی داشته باشه

و یک مثال دیگ هم واست بزنم اینکه بچه ۱۳ ساله رو میکشن بعد میبینی یه عده میگن با ال علی هر که در افتا ...

تو این که منم میگم ولی چه فایده کاش بشه دین واقعی دیده بشه واقعا مردم ایران همشون مسلمون واقعی هستن فقطباید دین مون دیده بشه نه اینکه به بهانه دین هرکاری بشه ولی چه فایده الان اینجا هر کی پارتی داشته باشه برندس فکر کن خودم بدون کلاس و ...چهارسال سختی کشیدم بدون سهمیه دوستم فقط باباش ۴۸روز خدمتش به جبهه افتاده بود با اون ترازش ۱۰۰۰تا کمتر از من بهترین رشته وبهترین دانشگاه قبول شد منم با تراز خوبم باحباب سهمیه ای ها سوختم رفتم رشته ای که خوابشم ندیده بودم درحالی که تراز اولیه من خیلی بیشتر بود

کاربری دست دونفره🙂

تو این که منم میگم ولی چه فایده کاش بشه دین واقعی دیده بشه واقعا مردم ایران همشون مسلمون واقعی هستن ...

من واقعا معتقدم ادم قبل از هر چیزی باید انسانیت داشته باشه

من قبل از اینکه واسم مهم باشه کی حکومت میکنه واسم مهمه که هم وتن من یه زندگی آروم حقشه من یه زندگی آروم و بدون این که توجه کنم چی بالا رفته یا چی نرفته حقمه ولی وقتی میبینی با وجود همه این بدبختی ها یه عده با اسم دین مذهب میکشن و بعد مذهبی انتظار دارن مردم چیزی نگن ناراحتم میکنه چرا چون قبل از اینکه مردم چیزی بگن اونا اسم شو خراب کردند و مذهبی ها چیزی به اون ها نگفتن چون در اصل اون ها هستن که مقصرند خب اگ عدالت هست خودشون رو مثل علی میبینن میگن عدالت خب چرا جلوی اختلاس و نمیگیرن چرا اول اختلاس گر رو اعدام نمیکنن خب میانن دم از عدالت میزنن