0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 عنوان جهیزیه 66 بازدید | 10 پست سلام شب همتون بخیر خانم های عزیز بنطرتون بجای آبمیوهگیری و مخلوط کن غذاساز بگیرم خوبه یا همون جدا جدا بگیرم؟ و کیا غذاساز برند مباشی یا بوش دارن و کدومش بهتره؟ دیروز | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevdase عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 23329 من فیلیپس گرفتم همه چی داره عدا آبمیوه گیری مخلوط کن آسیاب رنده
0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 من فیلیپس گرفتم همه چی داره عدا آبمیوه گیری مخلوط کن آسیاب رنده چند گرفتی؟میگن بوش و فیلیپس خیلی تقلبی داره تو بازار راهی برای تشخیص داری؟
sevdase عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 23329 چند گرفتی؟میگن بوش و فیلیپس خیلی تقلبی داره تو بازار راهی برای تشخیص داری؟ والا تقلبیش از ایرانی بهتره من از سایت دومینو گرفتم
0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 والا تقلبیش از ایرانی بهتره من از سایت دومینو گرفتم مرسی عزیزم
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5445 آبمیوه گیری ۳کاره بگیر که آسیاب ومخلوط کن داشته باشهبه جای غذاسازهم ، گوشتکوب برقی چندکاره بگیر که رنده برقی هم داشته باشه مثل مارک براوون خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 آبمیوه گیری ۳کاره بگیر که آسیاب ومخلوط کن داشته باشهبه جای غذاسازهم ، گوشتکوب برقی چندکاره بگیر که ر ... گوشت برقی گرفتم و خرد کن و رنده برقی دارم آبمیوهگیری سه کاره نمیدونم کدوم برند بهترهبنظرت آبمیوهگیری چند کاره بگیرم بهتره تا غذاساز؟
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5445 گوشت برقی گرفتم و خرد کن و رنده برقی دارم آبمیوهگیری سه کاره نمیدونم کدوم برند بهترهبنظرت آبمیوهگیری ... آبمیوه گیری چند کاره بگیر وقتی گوشتکوب برقی گرفتی غذاساز دیگه نیازت نمیشه، همون کارو انجام میده سبک تره و قطعاتش برای شستشو کمترهغذاساز اینقدر قطعه داره و سنگینه آدم حوصله نمیکنه درش بیاره خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5445 من خودم آبمیوه گیری سه کاره پاناسونیک دارم راضیم، البته خیلی استفاده نمیکنم.برای شیرموز هم مخلوط کنش درنمیارم، سریعا از گوشتکوب برقی استفاده میکنم خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 آبمیوه گیری چند کاره بگیر وقتی گوشتکوب برقی گرفتی غذاساز دیگه نیازت نمیشه، همون کارو انجام میده سبک ... بنظرت چه برند هایی خوبه برا آبمیوهگیری که بگیرم
0ماهـبانو0 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 161 من خودم آبمیوه گیری سه کاره پاناسونیک دارم راضیم، البته خیلی استفاده نمیکنم.برای شیرموز هم مخلوط کنش ... پاناسونیک تفاله رو خشک میکنه کامل ؟بعضی دستگاه تو آبمیوه تفاله هم بیرون میدن من اینو دوست ندارم اینجوری نیست پاناسونیک ؟