2777
2789
عنوان

باردار شدم

126 بازدید | 15 پست

من حدودا هفت ساله ب خاطر اندومتروز رحمم تحت درمانم و این مدت قرص هایی استفاده کردم که ضد بارداری بودن. دکترم هی بهم میگفت تو باردار نمیشی و ذخیره تخمک نداری. برو فریز کن تا دیر نشده. تنبلی تخمدان و کیست هم داشتم. الان دو ماهه عروسی کردم و با اولین اقدام دقیقا بعد از قطع قرص هام باردار شدم. اصلا انتظارشو نداشتم. یعنی گفتم بزار از الان اقدام کنم که حداقل تا ۶ ماه بعد باردار شم.. خداروشکر میکنم بابت مهمون ناخوندمون. خواستم اينو تعریف کنم برای خانم هایی که استرس دارن و بچه دار نمیشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبریک میگم انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد

من یه شب بابام رو از دست دادم بعد از اون دیگه صبح نشد هنوزم شبه.... چقدر دلتنگتم بابایی...اگر امضام رو دیدی و دلت خواست یه صلوات برای باباییم بفرست

مبارک باشه قدمش انشالله بارداری خوب زایمان راحت داشته باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ان شالله به سلامتی بیاد بغلت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

مبارک باشه عزیزم وقتی میگن تو کار خدا نمیشه دخالت کرد همینه

صلاح و مصلحت هممونو فقط خودش میدونه تا نخواد برگی به زمین نمیوفته

خدا برات حفظش کنه عزیزم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35