2777
2789
عنوان

بیاید پدوفیل

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهین نکردم خواستی منبع برات میارم که داخل دین مبین اسلام مجازه این کار

آهان پس اینکه به افراد میگین اهل فهمیدن نیستین جزو صحبت های عادی و رفتار روزمرتون هست

ریپلای نکنین لطفا

که روز آمدن آن سوار، نوروز است...

کجا درمورد اشکال داشتن یا نداشتنش صحبت کردم؟

شما خودت موافقی دختر ۱۳ سالت ازدواج کنه با مرد ۲۵ ساله و ... داشته باشه تو کودکی و درگیر کودک همسری بشه ؟ بله یا خیر بگید نباز به توضیح نیست

شما خودت موافقی دختر ۱۳ سالت ازدواج کنه با مرد ۲۵ ساله و ... داشته باشه تو کودکی و درگیر کودک همسری ...

خیر

شما چطور حاضری دختر ۱۵ ساله ات رابطه ی قبل از ازدواج داشته باشه؟

با تو که نباید بحث کرد چون اهل فهمیدن نیستید ولی در رابطه های قبل از ازدواج و داشتن پارتنر سن هردو ی ...

بله منم دقیقا همینو گفتم زن و مرد ۳۰ ساله از نظر عقلی خیلی فرق دارن با دختر بچه ۱۳ ساله ولی انگار سنت اسلام همینه 🥸

کاش چیزی رو که نوشتم دوباره بخونینمنظورم اینه فرهنگ سازی کنین برای نداشتن رابطه ی قبل از ازدواج!!!

واسه جامعه اسلامی ما محدود کردن پدوفیل تو الویته اونا بزرگشال هستن و تصمیمشون با خودشونه و به ما ربطی نداره

واسه جامعه اسلامی ما محدود کردن پدوفیل تو الویته اونا بزرگشال هستن و تصمیمشون با خودشونه و به ما ربط ...

من درمورد دختر ۱۵ سالتون صحبت کردم

الان بزرگسال شد؟

نه حاضر نیستم ولی شما دقیقا داری از پدوفیل حمایت میکنی الانم لطفا تحقیق و سرچ کنید و دیگه ریپلای نزن

شمام دقیقا داری تهمت میزنی

چون گفتم موافق نیستم

لطفا اول پست هارو درست بخون بعد ریپلای کن

خوش باشی