2777
2789
عنوان

بیاید پدوفیل

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 50 پست
کاش برای رابطه های قبل ازدواج و پارتنر داشتن و اینها هم اینجور تاپیک هارو میزدید

چرا دنبال زیر بغل مارید؟ من مخالف هر جفتشونم به یک اندازه کار بی شرافتمندانه ای هستن

ولی اون کسی که رابطه قبل ازدواج داره ۳۰ سالشه نیتونه تصمیم بگیره ولی ایا کودک ۱۲ ساله هم این قدرت تصمیم گیری رو داره؟

غیر قانی کردن ثبت توی اسناد رسمی بهترین راهه

یه روستایی هست تو شهر پدر و مادرم که دختر باید 13 سالگی هرجور شده ازدواج کنه وگرنه میشه به اصطلاح خودشون ترشیده😑

اومدن غیر قانونی کردن ازدواج زیر 18 سال رو

الان 13 سالگی صیغه میکنن

18 سالگی دائم

این جماعت هیچوقت درست نمیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همون دو نفری که میگی به منه 20 ساله میگن ترشیده و درسته ادم رو میخورن با حرفاشونبا یک تاپیک مطم ...

ترشیده ؟ ۲۰ ساله😂

ول کن خواهر هر کاری کنی مردم ی چیزی میگن اهمیت نده بزار بهترین موقعیت ازدواج کن نه از ترس حرف مردم و سن

چرا دنبال زیر بغل مارید؟ من مخالف هر جفتشونم به یک اندازه کار بی شرافتمندانه ای هستن ولی اون کسی که ...

برداشت شما از حرفم این بود

بعدم گفتین دختر ۱۵ ساله

و اینکه خیلی ها توی همین سایت ۱۵ ساله اشونه و پارتنر دارن

چه اشکالی داره فرهنگ سازی کنین

که روز آمدن آن سوار، نوروز است...

ترشیده ؟ ۲۰ ساله😂ول کن خواهر هر کاری کنی مردم ی چیزی میگن اهمیت نده بزار بهترین موقعیت ازدواج کن نه ...

من خودم حالا حالا ها قصد ازدواج ندارم کلا

ولی بحثم اینه کسی که افکارش ازدواج تو سن پایین هست با همون دید همه رو قضاوت میکنه

نه میشه راهنماییش کرد نه میشه حرفی بهش زد چون کار خودش رو کاملا درست میدونه

برداشت شما از حرفم این بودبعدم گفتین دختر ۱۵ سالهو اینکه خیلی ها توی همین سایت ۱۵ ساله اشونه و پارتن ...

این چه طرز فکریه؟

با هم سن پدرشون بخوان ازدواج کنن بسیار اشکال داره

فمنیست افراطی.

یه روستایی هست تو شهر پدر و مادرم که دختر باید 13 سالگی هرجور شده ازدواج کنه وگرنه میشه به اصطلاح خو ...

کاش منقرض شن با این طرز فکر

۱۳ ساله و صیغه یعنی مردک پیر بیاد بیاد ازش ۱ ماه استفاده کنه بره ؟!!!!!! وا متاسفم واسه این تفکر اسلامی تکلیف اون کودک چی میشه🤓

کاش برای رابطه های قبل ازدواج و پارتنر داشتن و اینها هم اینجور تاپیک هارو میزدید

با تو که نباید بحث کرد چون اهل فهمیدن نیستید ولی در رابطه های قبل از ازدواج و داشتن پارتنر سن هردو یا مثل هم هستند یا حداکثر 3 سال بزرگ تر تعداد انگشت شماری پدوفیل هستند ولی انگار داخل اسلام یه چیز طبیعیه

برداشت شما از حرفم این بودبعدم گفتین دختر ۱۵ سالهو اینکه خیلی ها توی همین سایت ۱۵ ساله اشونه و پارتن ...

اشتباه بوده برداشتتون

۱۵ ساله عقلش میرسه اصلا تصمیم بگیره که بخواد برای یک عمر زندگی به ی مرد بزرگسال بله بگه ؟

فرهنگ سازی یعنی تغییر مثبت به جای پیشرفت باید پس رفت کنیم !!!؟

زیر ۱۸ سال ازدواج بیمارن زوجین و ۹۹ ٪ طلاقه مگر شرایط طلاق از طرف خانواده یا ابرو نداشته باشن

با تو که نباید بحث کرد چون اهل فهمیدن نیستید ولی در رابطه های قبل از ازدواج و داشتن پارتنر سن هردو ی ...

چه خوب پس ریپلای نکنین چون اهل رعایت ادب نیستید

درضمن به اسلام توهین نکنین

بچه پسرداییم۱۴سالش کامل نشدهازدواج کردالبت اون دارع درس میخونه قراره تا دیپلم بخونهولی من خودمب شخصه ...

بچه ۱۴ ساله تازه یاد گرفته بره حموم دسشویی بعد ازدواج؟😂

اون اصلا میتونه زندگی جمع کنه؟ مگه بچه بازیه

اشتباه بوده برداشتتون ۱۵ ساله عقلش میرسه اصلا تصمیم بگیره که بخواد برای یک عمر زندگی به ی مرد بزرگسا ...

کاش چیزی رو که نوشتم دوباره بخونین

منظورم اینه فرهنگ سازی کنین برای نداشتن رابطه ی قبل از ازدواج!!!