2777
2789
عنوان

قهر در متاهلی

250 بازدید | 9 پست

و یا در عقد کسی بوده خیلی اذیت بشه آخرش چیشد آخر این قهرای طولانی و الکی

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اومدیم سر زندگی دیگه انقد قهم قهر نمیکنیم

طولانی قهر میکردین؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره شوهرمن اینجوری بود .هربارم آنقدر ناز میکشیدم دست برداره که نگوووو

یادم میافته الان اعصابم خورد میشه ازبس تو فشار روحی بودم .

یه روز که بازم رفته بود تو قهر، دل و زدم به دریا و وقتی قهر کرد کلا دیگه قیدشو زدم و در آخر خودش و خانواده قهروشو به غلط کردن انداخته بودم 💪

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اره شوهرمن اینجوری بود .هربارم آنقدر ناز میکشیدم دست برداره که نگوووویادم میافته الان اعصابم خورد ...

چنوقت قهر بودین

چنوقت قهر بودین

نازشو حسابی میکشیدم چندروزه تموم میشد

ولی اگه دیرتر پاپیش میزاشتم اونم خیلی کشش میداد شاید تا یک ماه یا بیشتر 😡

که دیگه تحمل اون شرایط واسم غیر ممکن بود و از لحاظ روحی اذیت میشدم .

فکرکن مرد گنده هم هیکل خرس گریزلی ،پشتش و میکرد به من و گوشه چشم بهم نازک میکرد نکبت

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین