2821
2789
عنوان

بیاین لطفا🩵🌿

58 بازدید | 12 پست

سلام سلام 🥰

قصد دارم تا با کمک شما به نیت #سلامتی و #حاجتروایی ۳عزیز از جمله

حضرت بقیهالله(عج و علیهالسلام)🌸، رهبر عزیزمون🌸، و خودمون 🌸

هر روز ماه مبارک رمضان به نیابت از ۱۰ شهید، یکی از کارهای زیر هدیه کنیم به حضرت فاطمهالزهرا (سلام الله علیها)🤲:

۱. ۱ جزء قرآن

۲. ۱۳۵ صلوات (عدد ابجد نام مبارکشون)

۳. سوره فتح

۴. زیارت عاشورا

۵. حدیث کسا

✅️ تعداد شهدا هر روز متفاوته بنابراین شهدا بیشتری واسطه قرار میدیم🩵.

✅️ چندمورد اگر انتخاب کردید، مهم نیست، مهم اینکه با رغبت و حوصله خونده بشه🙃،

✅️ اگر خواستید میتونید، هر روز ی مورد متفاوتی انتخاب کنید، مهم اینکه که در روز افراد زیادی از ما، شهدای زیادی شفاعت قرارمیدیم🪴🌿

🎯 اگر اومدید، سعی کنید هرروز باشید یا نهایت هرچند روزی سری به ما بزنید 🫠🙃

❤️و درنهایت، ایمان دارم، که آرامش و برکتش خیلی سریعتر وارد جریان زندگی خودمون میشه🤲🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله حاجت روا بشی. 🌿🥰دوست داشتم مشارکت بیشتر باشع ولی خب اشکالی نداره من نیت خودم خیره

سلام عزیزم

اگه شرایط شد جزو شهداتون اسم برادر شهید منم بذارید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حتمن برام بفرست، تو دو سه روز آینده میزارم، انشالله. خدا رحمتشون کنه، شهدای دی ماه بودند.

تو پست اخرم، دیگه فقط شهدای روزانه میزارم. انشالله حاجت روا بشیم، اگر هم نشدم، بازم این کار خیر انرژیش گم نمیشه 🤲🩵

تو پست اخرم، دیگه فقط شهدای روزانه میزارم. انشالله حاجت روا بشیم، اگر هم نشدم، بازم این کار خیر انرژ ...

بله دیدم

میخونم لایک میکنم

حاجت روا باشی عزیزم

اسم برادرتون نگفتید😊

حس کردم شهدای اخیر مظلوم تر بودند

ولی اگه فرصت شد شهید جواد محزونیه

خدا همه شون را با اولیاء الله محشور کنه و دست ما را هم بگیرند انشاالله

2825
2823
2791