2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست
میگن الان عوارض نشون نمیده ممکنه بعدها یا تو پیری نشون بدهمن سر این دو دلم که برم یا نهراستی یوقت مو ...

آره منم از همین میترسم

ولی میگن اگه موهات کرکی باشه بدتر میشه ولی موهایی که ضخیمه از بین میره ولی باز هم بستگی داره به مدل دستگاهی که میخوای استفاده کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستگاه شاتی برو حتما. از این دستگاه های رولی که ژل میزنن نرو اصلا میگن برمیگرده. جاهایی که نازک و بور هست اصلا لیزر نکن فقط موهای مشکی ضخیم. روی بدن هر کسی یه جوری جواب میدن شاید یکی با ۸ جلسه جواب بگیره یکی دیگه با ۱۲ جلسه هم جواب نگیره. در هر صورت جلسات شارژ رو باید دائم رفت حتی شده سالی یکبار مجبوری بری تا آخر عمر فکر نکنم جلسه آخری وجود داشته باشه. یکی از دوستام کلینیک دی میره میگه خوبه دستگاهش الکساندرایته الیت هست. حالا اگر خواستی بری کلینیک دی درخواست خصوصی بده تا اطلاعاتی که راجبش دارمو بهت بگم.

اگرم کندلا خواستی بری جاهای مختلفی هست ولی کندلا سنتر شیراز میگن کلینیک آرمانی هست. ولی نمیدونم کارشون چطوریه. کلینیک احسان صالح هم میگن کندلا داره.

ولی قبل لیزر بنظرم یه آزمایش هورمونی چیزی بده بعد با دکتر همون کلینیکی که میخوای بری ویزیت شو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آره منم از همین میترسمولی میگن اگه موهات کرکی باشه بدتر میشه ولی موهایی که ضخیمه از بین میره ولی باز ...

ای بابا چه بد

ضخیم یعنی در چه حد، مثلا برای دست چقدر ضخیم میتونه باشه که خوب از بین ببره؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ای بابا چه بدضخیم یعنی در چه حد، مثلا برای دست چقدر ضخیم میتونه باشه که خوب از بین ببره؟

نمیدونم چه جوری توضیح بدم مثلاً موهای کرکی یعنی مثل موهای رو پیشونی دیدی چقدر نازکه روی کمر ولی موهای مثلاً دست و پا ضخیمتر یا تیرهتر

نمیدونم چه جوری توضیح بدم مثلاً موهای کرکی یعنی مثل موهای رو پیشونی دیدی چقدر نازکه روی کمر ولی موها ...

آها خوبه

پشت لب چی؟ من میگم اگه واسه صورتم بشه رفت خیلی خوبه به شرطی که بدتر نشه

بنظرتون چه سنی خوبه؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥