2777
2789
عنوان

لیزر بدن

214 بازدید | 33 پست

راستش من میخوام بدنمو لیزر کنم موهای بدنم خیلی ضخیمه

و خیلی هم تحقیق کردم و راستش م یه کمی میترسم و هم دوست دارم انجامش بدم چون که بعضیا میگن برای ما برگشته یا میگن بعد از ۴ سال هنوز داریم میریم موهامون کمتر نشده یا نمیدونم چیزایی مثل این

و سر دستگاههای مختلفم خیلی بحث مثلاً بعضیا میگن تیتانیوم یا اسمارت یا کندلا

حالا اونجوری که من نتیجه گرفتم به نظرم کندلا بهتره اگر شما تجربه دارین میتونین بهم کمک کنین

و هم اینکه اگر شیرازی هستید و جایی رفتید و جواب گرفتید میتونید بهم معرفی کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کندلا رفتم

کلا 8 جلسه

جلسات شارژ اول 3 ماه یه بار بود بعد 6 ماه الان سالی یه بار میرم

مدل دستگاهم مهمه مثلا جدید باشه و بیشتر از 3 سال ازش نگذشته باشه

به خون ما وضو کردی، به چشم خود تماشا کن؛ ز خون تو حنا گردد به زودی دست و پای ما!

میگن الان عوارض نشون نمیده ممکنه بعدها یا تو پیری نشون بده

من سر این دو دلم که برم یا نه

راستی یوقت موهارو بدتر ضخیم نکنه!؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

والا فامیلای ما رفتن شارژ پیرن گاهی ولی بدنشون مثل آینه هس

پیرن؟

پیرَن یا پیرِن برند؟😅😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥