2777
2789
عنوان

دانشجو ها

62 بازدید | 17 پست

میشه راهنماییم کنید من این ترم میخوام برا انتخاب واحد زیاد بردارم حتی خارج از درسای این ترم حدودا ۲۳ واحد به نظرتون کار درستی میکنم امتحانا تو یک روز نمیفته دوستم اصرار میکنه بیشتر بردار زود تموم شه میترسم اینجوری بشه امتحانا خودش تو یک روز بود شما بودین چیکار میکردین چون سرکارم نمیرم حوصلم سرمیره توخونه بیکار باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ادم درسخونی هستی اتوماتیک بردار، اگر درسخون نیستی و میخوای با خودت از این عهد نامه ها ببندی که ا ...

درسخونم ولی میترسم بیفتم چون یک درسو ادم به زور میخونه

ولی بنظرم همون۱۸ ۲۰ واحد برداری بتونی استفاده کنی یاد بگیری بهتره واسه آزمون اینا اگه داشته باشی ولی ...

میخوام زود تموم شه فقط از امتحانا میترسم پشت هم باشه

میخوام زود تموم شه فقط از امتحانا میترسم پشت هم باشه

ترم دویی؟ اولش همه همینو میگن که هفت ترمه تموم میکنم بیخیال روند عادی زندگی خودت رو پیش ببر با یه ترم زودتر تموم کردن اتفاق خاصی قرار نیست برات بیوفته، از دانشجویی و ... لذت ببر

بستگی داره رشتت چی باشه. مثلا ما ۲۳واحدو به راحتی می تونیم بگذرونیم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ترم دویی؟ اولش همه همینو میگن که هفت ترمه تموم میکنم بیخیال روند عادی زندگی خودت رو پیش ببر با یه تر ...

نه ترم ۴ میخوام برم ولی دلممیخواد زودتر تموم شه شاغل شم دانشگاه ما دخترونه هم هست کوچیک اصلا خوشم نمیاد از اونجا