2777
2789

[QUOTE=411939408]با این وجود حس میکنم روح و روان تون و بعد جسمتون داره داغون میشه خانم زیر سایه شک سخت گیری عدم ...[/QUOTE بعضی وقتا پیش خودم میگم نکنه یشب من درحال مردن جون دادم باشم هزچی صداش بزنم بیدار نشه کسی دیگم ک ندارم

حق دارین خانم واقعا سخته نداشتن امنیت جانی

من فقط بچم مهمه خودم دیگ اب از سرم گذشته بچمو دادگاه ب کی میده بده ب باباش میاره پیش مادر شوهرم میزاره اونا عذابش میدن میدونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط بچم مهمه خودم دیگ اب از سرم گذشته بچمو دادگاه ب کی میده بده ب باباش میاره پیش مادر شوهرم میز ...

تا۷ سالگی با مادره اگه شوهرت ادم باشه. میتونین توافق کنید الان من پسرم بامه تا موقعی که ازدواج مجدد کنم میگیره ازم ولی هر وقت بخوام میتونم برم ببینمش

بهم میگم تمام زندگیمو بدم بچرو ازت میگیرم هرجور شده

میدونی چرا. چون ضعف نشون دادی من همون اول گفتم بچه رو نیمخوام برا خودت نوکر که نگرفتی بچه تو بزرگ کنم مطمئن بودم مادر شوهرم بچهموبزرک نیمکنه خودشم معلول بود دیگه مجبور شد توافق کنه بام

اینکه مث خونه راحتش نیستی قطعا نگران آینده بچه تی اینده خودت چی

ن گذاشت درس بخونم من خودم ناخنکارم کارم خوبه چون تو روستام مشتری نیس حتی حاضر نشد تا ی شهر کوچیک بریم از دست خانوادش ک نگم دیگ