2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرچی؟جدابشی؟

شوهرم خیلی گیر میده هفت ساله ازدواج کردیم من بخدا ندیدم یکبار تو کار خونه کمک کنخ انقد بد دهنه فوش میده نمیزاره از خونه بیرون بریم تو شهر غریب تو روستا بی امکانات ن پولی ن تفریحی ن زندگی فقط خونه نشستن

به دلیل جدایی تون شرایط فعلی تون و استقلال مالی خودتون یا با حمایت خانواده تون داره خانم

من از پس خودم بر میام تو زندگیم ی پولی بابام میدخ شوهرم ازمن میگیره خیلی بد اخلاق هر لباسی بپوشی باید بلند باشه روح منو نابود کرده

همه میگن سر چی میخوای جدا بشی من میگم سر چی باهاش ازدواج کردی ؟که تجربه ای برای من بشه و دیگران.

صب چشمامون باز نشدخ خانوادش زنگ میزنن بیا بیا میره ساعت 2ظهر میاد پس شما چیزی نخوردین میگم خب باید چیزی بود ک ما کیخوردیم دیوونگی تو 16سالگی خودمو انداختم تث چاه

بستگی داره ب شرایطت من راضیمپشتوانه داری ؟

پشتوانه خوددم تو زندگیم خودم شوهرم ب اینجای ک هست رسوندمش خودم وام گرفتم خودم کارش رو پیدا کردم هوشش رو دارم پول دز بیارم

من از پس خودم بر میام تو زندگیم ی پولی بابام میدخ شوهرم ازمن میگیره خیلی بد اخلاق هر لباسی بپوشی بای ...

با این وجود حس میکنم روح و روان تون و بعد جسمتون داره داغون میشه خانم

زیر سایه شک

سخت گیری

عدم امنیت

بی توجهی

نداشتن احترام

اینا خیلی سخته

I’m a strong man

با این وجود حس میکنم روح و روان تون و بعد جسمتون داره داغون میشه خانم زیر سایه شک سخت گیری عدم امنیت ...

افسردگی گرفتم والا ن تفریحی فقط خونه تا میرم شهر یا جایی میگ تو شهر ببینی دیگ زندگی نمیکنی بامن قبلا مثلا کتک اینا نبود الان دعوا میکنیم هرچی ببینه پرت میکنه سمتم