2777
2789
عنوان

سریال محکوم

58 بازدید | 10 پست

مزخرف تر و بدتر ازش ندیدم

اصلا انگار معتادشم شدم

حال روحی خوبی ندارم پریودم

ولکن دیدن این سریال هم نیستم

کم خونی شدید دارم اونوقت اینم نگا میکنم از نظر من یکی همش استرس و ترس و وحشت هستش سریاله مثل چی میلرزم بازم همین امروز پنج شش قسمت شو نگا کردم هر اتفاقی توی فیلم میوفته من این ور ضربان قلبم میره بالا 😑 🥲

واسه شما چجوری بود سریاله اصلا نگا کردید؟

اصن جذاب نبوداز وسطاش ولش کردمفقط قسمت اخرشو دیدمحتی نتونس معتادم کنهقسمتای تکراری و آب بندی

نه خب معتاد که نه ولی چون میبینمش دوس دارم ببینم چی میشه

واقعا که مزخرفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوستش داشتم و بنظرم نسبت بع این سریال های نمایش خانگی الان خیلی خوب شروع و تموم شد

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

من خیلی دوستش داشتم و بنظرم نسبت بع این سریال های نمایش خانگی الان خیلی خوب شروع و تموم شد

فقط اینو بگو کی قاتله بودش؟ من دیگه بقیه شو نگا نکنم از استرس و لرز دارم میمیرم 😑 😂

فقط اینو بگو کی قاتله بودش؟ من دیگه بقیه شو نگا نکنم از استرس و لرز دارم میمیرم 😑 😂

بهرام😂

منم خیلی استرس میکشیدم واسه فیلما ولی الان دیگه استرس نمیکشم بیشتر حالم خوب میشه فیلم میبینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بهرام😂منم خیلی استرس میکشیدم واسه فیلما ولی الان دیگه استرس نمیکشم بیشتر حالم خوب میشه فیلم میبینم

خدا لعنتش کنه شوهرم همون اول گفتش همین قاتله هستشا

چجوری میفهمن؟ پسر نسرین و میکشن؟

خدا لعنتش کنه شوهرم همون اول گفتش همین قاتله هستشاچجوری میفهمن؟ پسر نسرین و میکشن؟

نه نمیکشن وای انقدر میرن پیگیر میشن تا دوباره چک کنن که کی با نسرین لج کرده که عقیل رو قسمتای آخر پیدا میکنن ولی بنظرم ببین من فقط بخاطر پژمان جمشیدی دیدم چون بنظرم خیلی نقششو قشنگ بازی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیکشن وای انقدر میرن پیگیر میشن تا دوباره چک کنن که کی با نسرین لج کرده که عقیل رو قسمتای آخر پ ...

آره خیلی جنتلمنه با نسرین میوفته دنبال قاتل 😑 😂

آها مرسی فدات بابت توضیحاتت

آره خیلی جنتلمنه با نسرین میوفته دنبال قاتل 😑 😂 آها مرسی فدات بابت توضیحاتت

آره خیلی خوبه میدونی انگار از اول بازپرس بوده😂

قربونت عزیزم🫂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40