2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی

114 بازدید | 18 پست

خسته شدم از نفس کشیدن از صبور بودن از تحمل کردن واقعا کاش آدم میدونست به چه گناهی داره عذاب میکشه نمیدونم چه بدی در حقشون کردم که دارن فقط عذابم میدن کاش یک روزی بفهمم مادر پدر واقعیم نیست همیشه حسرت این میخورم چرا که پدر مادر من مثل بقیه نیستن مثل بقیه دلسوز نیستن مثل بقیه مهربان نیستن فقط عذابم میدن اذیتت میکنن بعد میگه از بقیه بچها مردم یاد بگیر ولی هیچوقت خودشون مثل بقیه مادر پدرا نیستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله که بتونی یه ازدواج خوب بکنی و بری از دست این افراد راحت بشی

ولی همیشه حسرتش روی دلم هستش همیشه بی کسی میفهمم آدم بی کس هم متاهل بشه باز باید این درد بکشه آدمی خوشبخت میشه یک پشتوانه داشته باشه

ولی همیشه حسرتش روی دلم هستش همیشه بی کسی میفهمم آدم بی کس هم متاهل بشه باز باید این درد بکشه آدمی ...

خوب خیلی ها هم هستند خانواده خوبی دلرند ولی یه ازدواج گند میاد سراغشون! طرف ۲۰ سال پیش پدر و مادرش خوشبخت هست ۶۰ سال تو خونه شوهر حرص می خوره و زندگی می کنه

هر وقت دلت گرفت با همه وجود از خدا بخواهد که یه شوهر خوب نصیبت بشه

الهم عجل لولیک الفرج

خوب خیلی ها هم هستند خانواده خوبی دلرند ولی یه ازدواج گند میاد سراغشون! طرف ۲۰ سال پیش پدر و مادرش ...

شوهر میخوام بزنم تو سرم وقتی آدم خودش بدبخته چرا شانس خوشبختی از یکی دیگه بگیره فقط دعا میکنم به راهی بمیرم که یک تیکه استخون هم دستشون نیفته دلشون خدا جوری بسوزونع که من همیشه دلم سوخت

شوهر میخوام بزنم تو سرم وقتی آدم خودش بدبخته چرا شانس خوشبختی از یکی دیگه بگیره فقط دعا میکنم به راه ...

من شرایطم از تو هم بدتر بود الان ازدواج کردم و زندگی اروم و خوبی دارم

الهم عجل لولیک الفرج