2777
2789
عنوان

علائم چیه

81 بازدید | 10 پست

ضعف .حالت تهوع. سرگیجه .گر گرفتگی؟

ممکنه علائم گازگرفتگی باشه؟

یا کم خونی؟

یا افت فشار؟

چیکار کنم خوب شم؟

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋

مرگ

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حاملگی هم میتونه باشه این علائما خیلی جاها هست

مجردم

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋

احتمالا سکته هست چون اگه گاز گرفتگی باشه سردرد وحشتناک میگیری و بالا میاری

از کجا بفهمم سکته هست یا ن

فعلا برا کمخونیت یه مکمل خوب بخور به احتمال قوی حالت بهتر میشه

خوردم ولی فعلا خوب نشدم

و فعلا تأثیر نداره ک

خب نگران نباش چیز خاصی نیستمعمولا واسه ی کم خوابی یا بهم ریختن خواب و کمخونی و کمبود ویتامین دخترا م ...

مرسی بابت کامنتتون🙏🏻