2777
2789
عنوان

ارتودنسی

76 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من چند سال پیش ارتودنسی کردم و بعد از اینکه دوره درمان تمام شد دکتر برای فک پایینم فیکس ثابت گذاشت و برای فک بالام فکس متحرک گذاشت

الان دندون دو فک بالام یک جا به جا شده و رفتم پیش دکتر گفت چند روز فیکس متحرکتو بزار بعد که بهتر شدن بیا تا برای فک بالا هم فیکس ثابت بزارم

حالا بنظرتون انجام بدم؟

شما تجربه استفاده از فیکس ثابت رو دارین؟

فیکس ثابت خیلی بهتر از متحرکه

خودمم میخوام ثابت بزارم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیکس ثابت بدبختی اینه احتمال پوسیدگی رو زیاد میکنه نخ دندون کشیدن براش تقریبا غیر ممکنه وگرنه ثابت ب ...

آره دقیقا منم از همین پوسیدگی میترسم و فک پایینم که ثابت داره رو توی این سه سال که دارم یبار جرمگیری کردم

بنظرتون چیکار کنم؟

آره دقیقا منم از همین پوسیدگی میترسم و فک پایینم که ثابت داره رو توی این سه سال که دارم یبار جرمگیری ...

هیچکار باید بزاری دیگه وگرنه برگشت میکنه و مرتب هر شش ماه چکاپ بری

توی فکر اینم دهانشویه بگیرم استفاده کنم

اتفاقا امروز پیش پزشک بودم برای چکاپ و opg، دکتر خودم همه رو پیچونده رفته، دیگه با اون جلو میرم آشناعه. گفت دهانشویه مینویسه دائم دست به مسواک و اون باشم. توی دو سال واقعا خوب مونده دندونهام و اینا.

مگه همین کار رو بکنی.

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋...

برای بارداری مشکل ساز نیست ارتودنسی مثلا پزشک توصیه کنه که درش بیاره؟

پزشک که اصلا وسط کار ارتودنسی رو برنمیداره تحت هیچ شرایطی چون دوباره گذاشتنش یک دردسر دیگه است.

و خطر که نه... مگه ترمیمهایی که بخواید انجام بدید و نیاز به بی حسی باشه.

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋...

شما استفاده کردین؟ولی خب فیکس ثابت در دراز مدت باعث پوسیدگی دندان نمیشه؟

من هم پشت دندونام فیکس ثابت دارم هم متحرک میزارم اگه داری و دکتر بهت گفته بزاری بزار خوب بشه برای منم جا به جا شده بود دندون فک بالام اون دو تا اصلیا ک بهم چسبیده سمت چپیه یوم فاصله گرفته بود و اینکه پایین اومده بود با اینکه فیکس ثابتم داشتم رفتم دکتر گفت بزار بیشتر بزار تا خوب بشه گذاشتم خوب شد

آره دقیقا منم از همین پوسیدگی میترسم و فک پایینم که ثابت داره رو توی این سه سال که دارم یبار جرمگیری ...

مرتب مسواک و نخ بکش قول میدم سه وعده اینکارو کنی خراب نمیشه دائم و هر روز و سه وعده و دقیق