2777
2789

کافینتی ...کتابخونه اگه جایی باشه واسه استخدامی

کافه

من خودم چند وقت تو کافینتی کار میکردم ..خوب بود البته بگما سخته ممکنه به بعضی از درسا و کلاسات نرسی

جوونیم تو نخی سیگار دود شد🥀دنیا قشنگه ولی نه برای منه سیاه بخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشندگی ، وسط کاری خیاطی ، تو کتابخونه یا پانسیون ها میشه ناظر بود ، مربی مهد به صورت پاره وقت ، می ...

کار تو پانسیون به چه صورت و مربی مهد

تجربه این دوتا شغل داشتید ؟

کار تو پانسیون به چه صورت و مربی مهد تجربه این دوتا شغل داشتید ؟

ببین تو پانسیون میری فقط یه گوشه میشینی حواست به بچه ها باید باشه که درس بخونن حرف نزنن با گوشی الکی ور نرن، حضور غیابشونو انجام میدی گاهی لازمه گوشیشونو بگیری باید رفت و آمد بچه هارو به نوعی کنترل کنی حواست باشه خلاصه یه محیط کاملا اروم و مناسب برای مطالعه باشه

اکثرا بچه های کنکوری میان اونجا اما خب حقوقش کمه من یه تایمی رفتم شیفت صبح تا ظهر و از ظهر تا شب داشت برای ما و چرخشی بود شیفتش هرکدوم با شرایطت اوکی بود میتونستی انتخاب کنی

مهد کودک نرفتم اما آگهیشو دیدم به صورت پاره وقت مهد های خصوصی برمیدارن . اون آگهی که من دیدم از ظهر تا تقریبا شب میشد دیگه به هرحال کار با کودک سخته، کاردستی نقاشی شعر سوره الگویابی طرز کار با قیچی بریدن چسب زدن حتی مداد دست گرفتن و... باید بهشون یاد بدی صبر و حوصله و خوش اخلاق بودن میطلبه اونم حقوقش کم بود البته چون شاید پاره وقت بود مدرکم نمیخواستن اینطور بود

ببین تو پانسیون میری فقط یه گوشه میشینی حواست به بچه ها باید باشه که درس بخونن حرف نزنن با گوشی الکی ...

من دانشجو روانشناسی هستم و میخوام مرتبط به رشتم باشه هم دانشگاه هندل کنم و هم کارو

شاسد همون مهدکودک بتونه خوب باشه ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه

یه سوال

پانسیون به صورت شیفتی هستش یه روزایی دانشگاه من کلاسام صبح تا شبه اینو چجوری میشه هندل کرد ؟