2777
2789
عنوان

خواستگاری

70 بازدید | 7 پست

مشاور تحصیلیم ازم خواستگاری کرد چی کار کنم؟

امروز که رفتم پیشش واسه گرفتن برنامه گفت اگه میشه بعد که برنامه رو گرفتی صبر کن کارت دارم منم گفتم باشه

بعد که اومد بیرون ، اصرار کرد بریم کافه منم گفتم نه هی پیچوندم

گفت پس من میرسونمتون

تو ماشین گفت که راستش رو بخواین من یه مدتی هست از شما خوشم میاد اگر که دوست داشتی باشی با خانواده بیایم خواستگاری

من مونده بودم..

چی کار کنم الان به مامان و بابام گفتن میگن بیاد چیزی نمیشه

حاجی سنش از من خیلی بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 15 سالمه اون گفت 28 من موندم این چرا از من خوشش اومده خیلی شاگرد خوشگل و بزرگتر از من داره ...

خیلی زوده برای ازدواج الان دختر! درستو بخون برو دانشگاه موقعیت های خیلییی بهتری برات هست. این فاصله سنی اصلا خوب نیست اونم تو این دوره زمونه.

خیلی زوده برای ازدواج الان دختر! درستو بخون برو دانشگاه موقعیت های خیلییی بهتری برات هست. این فاصله ...

مامان و بابام هم همینو میگن

میگن فقط بیاد با جو خواستگاری آشنا بشی

مامان و بابام هم همینو میگن میگن فقط بیاد با جو خواستگاری آشنا بشی

آخه 15 سالگی سن آشنا شدن با جو خاستگاری نیست عزیزم 🫂 خیلی زوده. تو الان باید درس بخونی بچگی کنی. اصلا نباید فکرت سمت ازدواج باشه. واسه ی ازدواج همیشه وقت هست. تو الان اصلا نمیدونی چه چیزی میخوای از زندگی چه برسه به همسر! درستو بخون تفریح کن ورزش کن به خودت برس 🫂 ازدواج مرحله بعدیه برای تو