2777
2789
عنوان

نینی یار بیا

68 بازدید | 7 پست

نیم ساعت پیش تاپیک زدم عکس گذاشتم چرا تاپیکمو تایید نکردی؟؟؟؟؟

@niniyar پاسخگو باششش

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

نی نیار :چشم سرورم مونا کم بود تو هم امر و نهی کن

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز زدم منتشر نشد اما بعدش که به نی نی یار گفتم گفت اگه تا دو ساعت منتشرنشه دیگه منتشرنمیشه

منم دیروز تاپیکم تایید نشد با وجود ویرایش توی متن و عنوان

درنهایت امروز بدون متن و عنوان ارسال کردم،تایید شد اما قفل کردند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

منم دیروز تاپیکم تایید نشد با وجود ویرایش توی متن و عنواندرنهایت امروز بدون متن و عنوان ارسال کردم،ت ...

نینی سایت خراب شده مشکل داره جدیدا

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

نی نیار :چشم سرورم مونا کم بود تو هم امر و نهی کن

مسخره😐