vatann مدیر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 عنوان گربه بگیرم❓ | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 57 پست اگه بخوام گربه بگیرماول اینکه دوازده ساعت شیفتم پیشش نیستمبعد اینکه کسی هم خونه نیست در نبودم که بهش برسهاگه حیوون اذیت میشه کلا بیخیال نگهداریش بشمممنون میشم کمکم کنید سامان هستم کادر آزمایشگاه دیروز | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 من حالا نمیدونم اشتباهه یاچی ولی شنیدم ک گربه ها کلا خونگین نیاز نیست همش ببریشون بیرون و کاری بهت ن ... اره فکر میکنم سخته یه جا باشن اونم دوازده ساعت سامان هستم کادر آزمایشگاه
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 عصبی نشدم عزیزم با لحن بدی خوندی😢گربه بازیگوشه و پر انرژی، مخصوصا بچه گربه هاهمبازی میخوانشما نیستی ... بله کاملا درستهخودمم پشیمون شدم دیگهممنونم ازتون🌹🙏🏻 سامان هستم کادر آزمایشگاه
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 گربه یه سری انگل ها داره که خیلی خطرناک باید دایما ببری دکتر سلامتش و بخاطر سلامتی خودت چک کنیو ریزش ... واقعا؟ اونم زمان میخواد پسهیچی دیگه بیخیال شدممرسی ازت🌹🙏🏻 سامان هستم کادر آزمایشگاه
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 منم الرزی نداشت اما الرزی به گربه فرق میکنه قبلش تست بده از من گفتن بود میگن انگل اینا میگیره باید مرتب چکاب ببریمنم که وقتشو ندارمبیخیال شدم🥲 سامان هستم کادر آزمایشگاه
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5620 میگن انگل اینا میگیره باید مرتب چکاب ببریمنم که وقتشو ندارمبیخیال شدم🥲 کار خوبی کرده. لذت داره ها اما دردسرم داره. وقتی پردهع رو نخ کش میکنه کل خونه رو اسگرج میکنه نابود میکنه
meinbaby عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 449 واقعا؟ اونم زمان میخواد پسهیچی دیگه بیخیال شدممرسی ازت🌹🙏🏻 توکسوپلاسموز گربهراجع به این تحقیق کن ممکنه حتی مریضت کنه و خودت متوجه نشی و مخصوصا بعدا تو بارداری برات مشکلات درست میکنهکلا بنظر من ارزش نداره خودت و درگیر کنی
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 کار خوبی کرده. لذت داره ها اما دردسرم داره. وقتی پردهع رو نخ کش میکنه کل خونه رو اسگرج میکنه نابود م ... اره درستهممنونم وقت گذاشتین🙏🏻🌹 سامان هستم کادر آزمایشگاه
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 توکسوپلاسموز گربهراجع به این تحقیق کن ممکنه حتی مریضت کنه و خودت متوجه نشی و مخصوصا بعدا تو بارداری ... من پسرم😑ولی بخاطر این مشکلاتش و عدم رسیدگی خودم بهش بیخیالش شدمممنونم ازتون🌹🙏🏻 سامان هستم کادر آزمایشگاه
meinbaby عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 449 من پسرم😑ولی بخاطر این مشکلاتش و عدم رسیدگی خودم بهش بیخیالش شدمممنونم ازتون🌹🙏🏻 آها اگه پسری فرق میکنه این چیزا برای دخترا بیشتر خطرناک ، ببخشید من فکر کردم خانم هستی اگه پسری مشکلی نیست شما پسرا توپم تکونتون نمیده همه ویروس ها هم بیاد تو بدنتون چیزیتون نمیشه 😂😎
شکارـماه عضویت: 1404/09/24 تعداد پست: 938 نه تروخدا گربه نگیر ک تنهاش بزاریبرخلاف چیزی گ میگن گربه بشدتتتتتتتتتتتتت حساسه رو تنهایی من دوستم داشت وضعیتش اینطوری بود گربش دق کرد مرد کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 آها اگه پسری فرق میکنه این چیزا برای دخترا بیشتر خطرناک ، ببخشید من فکر کردم خانم هستی اگه پسری مشکل ... لنتی😂😂 سامان هستم کادر آزمایشگاه
vatann مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 543 نه تروخدا گربه نگیر ک تنهاش بزاریبرخلاف چیزی گ میگن گربه بشدتتتتتتتتتتتتت حساسه رو تنهایی من دوستم د ... ای واینه پشیمون شدمکلا کنسل سامان هستم کادر آزمایشگاه
مورگانا_ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 2138 شمام همین شرایطو دارید تقریبا بلهخیلی روزا از ۸ تا ۳ یا ۵ دانشگاهمچندسال دیگه هم شیفت دارمالبته تنها زندگی نمیکنم خانواده هستن ولی اونا هم کار و زندگی دارن دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشی و قهوه☕میتونین تو تاپیکهای مربوط به کنکور تجربی تگم کنین💖