2777
2789
عنوان

پست دندون

121 بازدید | 26 پست

بعد از ظهر نوبت دارم قراره پست دندون انجام بدم عصب کشی مجدد نیازه نداره

حس میکنم خیلی درد داره میگن یه چیزی مثل پیچ یا میخ (سبک ایمپلنت )میزارن داخل لثه😭

به نظرتون کل دندونمو تراش میدن ؟؟

کل دندونمو از دست ندم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دردی باید داشته باشه وقتی عصبشو کشیدیهیچی نباید حس کنی قاعدتاایمپنلت که میره تو استخوان نمیره تو ...

عصب شو چند سال پیش کشیدم تاییدیه از دکتر گرفتم گفت نیاز نیست

ضمنا منم اولین بارمه انجام میدم نه تا حالا ایمپلنت انجام دادم نه پست پس دلیلی نداره جز به جز بدونم

درد که نداره ،مثل عصب کشی دندونه تو چیزی نمیفهمی،دندونتم هست فقط مواظب باش نشکنه،برای من شکست دیگه ر ...

بعد از پست شکست؟

مگه وقتی روکش میکنن اون پیچه باز معلومه؟

عصب شو چند سال پیش کشیدم تاییدیه از دکتر گرفتم گفت نیاز نیست ضمنا منم اولین بارمه انجام میدم نه تا ...

عزیزم نیازی نیست جز به جز بدونی که همین ک بدونی عصب درد رو منتقل میکنه و الان چون عصب نداره دندونت پس هیچ دردی قرار نبست حس کنی کافیه❤️

میله و پیچ اینا هم نمیزارن معمولا پست ریختگی که یه ماده شل با پینجت میبرن داخل کانال شکلش بگیره بعد لابراتوار برات پست میسازه جلسه بعد میای میزاری و تمام.. روشن هم کامپوزیت میکنن یا روکش

بعد از پست شکست؟ مگه وقتی روکش میکنن اون پیچه باز معلومه؟

نه مثل پر کردنه،دندون جلوییم بود تخمه میشکوندم شکست چند سال بعد،من بدشانسی اوردم به راحتی نمیشکنه

اصلا هم معلوم نمیشه

ایمپلنت دارم اصلن درد نداشت 😺

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مطمئنی باید پست بذاری؟

من دو جا رفتم گفتن باید تاج دندون رو بتراشیم پست بذاریم و روکش و ..
رفتم پیش متخصص ریشه، فقط عصب کشی کرد و گفت هیچ نیازی به روکش و پست و .. نیست. فقط پرش کرد.
قبل از هر کاری مطمئن شو تنها راهت همینه.
برو پیش متخصص ریشه. بیخودی دندونت رو نتراشن.

عصب شو چند سال پیش کشیدم تاییدیه از دکتر گرفتم گفت نیاز نیست ضمنا منم اولین بارمه انجام میدم نه تا ...

کانال دندون رو که پر کردن قبلا چند میلی مترشو خالی میکنن داخل اون برات میزارن

حتی بی حسی هم نمیخوای

چون نه کاری به لثه دارن نه استخون

توی کانال دندونیه که از قبل عصبش خارج شده

🧝🏻♀️🔮

عزیزم نیازی نیست جز به جز بدونی که همین ک بدونی عصب درد رو منتقل میکنه و الان چون عصب نداره دندونت پ ...

مرسی ❤️

عصب که نداره با این اوصاف دو جلسه طول میکشه یا سه جلسه؟

مطمئنی باید پست بذاری؟من دو جا رفتم گفتن باید تاج دندون رو بتراشیم پست بذاریم و روکش و ..رفتم پیش مت ...

دندونی که عصب کشی میشه بهترین طرح درمان پست و روکشه

ترمیم ساده برای دندونی که عصب کشی شده و ضعیفه خیلی مراقبت میخواد

میتونه دندون بشکنه ترک بخوره پوسیده شه

🧝🏻♀️🔮