2777
2789
عنوان

نی نی یار

40 بازدید | 1 پست

@niniyar

نی نی یار بخدا منظورم صحبت های سیاسی نیست

(من یک ایرانیِ عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمانِ پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.چون ریشهی آریایی ما اصالت ماست و مذهب باور ماست) حتی متنو کوتاه و بدون ایموجی کردم ولی بار اخطار میده از کاراکتر غیر مجاز. استفاده کردین🫠خب چیو حذف کنم؟!

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرسخت، مقصد قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

اعراب هم نزارید من متنشو اصلا ندیده بودم قبلش

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت