2777
2789
عنوان

خواستگار

118 بازدید | 13 پست

بچه ها من تاحالا کسیو راه ندادیم خونه برای خواستگاری ینی رو در رو بخوام با پسری حرف بزنم ۲۴سالمه

بعد الان ینفره شرایطش خوبه اما چهرشو ندیدم هنوز قبول نکردم بیان خونمون اما همش این حس رو دارم که یکی بهتر میاد چیکار کنم بنظرتون و اینکه برا جلسه اول بگم بیان خونه یا بریم کافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری بودم همش دنبال یکی بهتر تا اینکه ۳۵ سالگی ازدواج کردم

ببخشید میخواستم بپرسم

دخترم یک خواستگار داره موقعیت شغلی خوب(داروساز ) داره اما پدر و مادرش از هم جدا شدند

خودمون شهرستانیم اما پسره تهران هست

سکه هم میگه ۱۵ تا

حالا دخترم میگه دو دل هستم بخاطر خانواده و راه دور

بنظرتون چه جوری راهنمایی کنم؟

ببخشید میخواستم بپرسم دخترم یک خواستگار داره موقعیت شغلی خوب(داروساز ) داره اما پدر و مادرش از هم جد ...

انشالله به سلامتی عزیزم

تجربه من اینه که مردی که برای مهریه و خرج خسیسی میکنه خوب نیست چون تو زندگی خیلی مسائل پیش میاد آدم اگه دستش به هیچی بند نباشه چیکار میخواد بکنه آخه

یه چیز دیگه ام اینکه هر چیزی حتی کوچیکترین رفتارها که قبل ازدواج مهم بنظر نمیان وقتی آدم میره زیر یه سقف مهم میشن و آزار دهنده

همون طلاق خانوادگی قطعا بی تاثیر نیست

بنظرم در کل خیلی محتاط برید جلو

انشاالله که خدا بهترین بخت و نصیب دختر شما کنه

انشالله به سلامتی عزیزم تجربه من اینه که مردی که برای مهریه و خرج خسیسی میکنه خوب نیست چون تو زندگی ...

نمیدونم دخترم خودش داروساز هست اما ریزه میزه و قدش کوتاه !!

دوست دارم پیش خودم باشه

میترسم شهر غریب دوام نیاره

نمیدونم دخترم خودش داروساز هست اما ریزه میزه و قدش کوتاه !!دوست دارم پیش خودم باشهمیترسم شهر غریب دو ...

کلا غربت هم سخته ، وقتی دخترت داروساز هست بنظرم با سواد و شاغله خیلی عجله نکن خواستگار پیدا میشه

بازم انشاالله هر چی به صلاحشه

انشالله خوشبخت بشه