2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 54 پست
یه خانمی میشناسم تو هیاتمون ..صورتش کاملا از بین رفته ..یه چشم داره اون چشمش کور شده ..سوراخ بینی ند ...

واقعا اشکم در اومد   خدا بهش تحمل بده و احسنت به تو‌واقعا هرکسی نمیتونه باب دوستی رو باز کنه با کسی ک نمیشه تو چهرش نگاه کرد  وواقعا ادما چ ناشکرن 😥😥😥😥😥

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
حیف حیف من ترم سه باردار شدم ..مجبور شدم دو سال مرخصی بگیرم  الان دارم ادامه میدم ..با دوتا ب ...

چجوری با دوتا بچه هم به کارای خونه میرسید هم درس میخونید میشه توضیح بدید ؟ 

دانشگاه آزاد میخونید ؟ 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از تو بدترم،چقدر حالم بده چقدر افسرده م،چقدر دلم ميخواد بمیرم

هیچ کس حالش بدتر از من نیست من تو زندگیم کم سختی نکشیدم  کم به دنبال درمانم نرفتم اما نمیدونم چرا خوب نمیشم 

دندون لق و باید کشید. تا همه راحت بشن من الان اون دندون لقه ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا اشکم در اومد   خدا بهش تحمل بده و احسنت به تو‌واقعا هرکسی نمیتونه باب دوستی رو باز کنه با ...

من احسنت ندارم..ببین اخلاقش چجوریه که منو به خودش جذب کرده 

تا حالا کسی رو ندیدم اینجور اخلاقی داشته باشه..تو یه کلمه از حرفاش ناشکری نیس..همش امید همش امید

دوستای دیگم همش ناله میکنن..اخ بچم اینجوره ..اخ دوس پسرم اینجور گفته..اخ همش درد سرم ..اخ چرا خاستگار ندارم 

از بس کنارشون نشستم خودمم افسردگی گرفتم

واقعا نیاز داشتم به دوستی مثل فاطمه خانم 💛

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
چجوری با دوتا بچه هم به کارای خونه میرسید هم درس میخونید میشه توضیح بدید ؟  دانشگاه آزاد میخون ...

کارای خونه رو که همسایمون محتاجه بهش پول میدم بعضی وقتا میاد انجام میده

بچه هامم یکیش پش مامانم میزارم یکیشم پیش مادرشوهرم بعد میرم دانشگاه ..خیلی سخته ولی شدنیه 

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
کارای خونه رو که همسایمون محتاجه بهش پول میدم بعضی وقتا میاد انجام میده بچه هامم یکیش پش مامانم میز ...

یعنی غذا رو هم همسایه میاد میپزه ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم دو بار کارت میکشم از سلف دانشگاه دوتا غذا میگیرم یکی واسه همسرم یکی واسه خودم ..بچه هامم که مامانم و مادرشوهرم غذا بهشون میدن 

سخته خیلیییی سخته ..ولی فعلا مرخصی گرفتم به خاطر سقطی که ده روز پیش داشتم

شما که هنوز بچه نداری منم با شرایط شما هم کاره خونه کردم هم درس خوندم عزیزم فقط باید بخوای

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
هیچ کس حالش بدتر از من نیست من تو زندگیم کم سختی نکشیدم  کم به دنبال درمانم نرفتم اما نمیدونم چ ...

چرا عزیزم شرایط شما اصلا سختی نداره خودت سختش کردی الکی.شرایط سخت میدونی به چی میگن.به من که بعد چند ماه تلاش بچه دار شدم به چه عشقی به دنیا اومد تا خندید و زندگیمون و شیرین کرد فهمیدیم بیماره و رفتنی .دکتر به ما رک گفت بچه 1 سالتون تا زیر 5 سال فوت میشه.میفهمی یعنی چی؟؟؟ نمیدونی ما چه رنجی کشیدیم تو این مدت بیماریش.بچم اب شد و من و پدرش دیوونه شدیم از دیدنه رنجش.تو سن 3 سال و نیمی وقتی تمامه هم سالاش بازی میکردن تو پارک ما پسرمونو دفن کردیم سپردیمش به خاک.سختی به اینا میگن

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
چرا عزیزم شرایط شما اصلا سختی نداره خودت سختش کردی الکی.شرایط سخت میدونی به چی میگن.به من که بعد چند ...

خدا. بهت صبر. بده عزیزم 

اما من خیلی تنبل شدم باید. یه فکری بکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40