2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 54 پست
حالا فرضا موفق ب خودکشی ام شدی چیزی عوض میشه؟  ب چه چیزایی فکر میکنید تغییر توی زندگیت ایجاد ...

بچه داشتم یعنی ناخواسته بود اما سقط کردم شوهرم نمیخواستتش منم 

خواستم تغییر. ایجاد کنم ازدواج کردم اما همون آش و. همون کاسه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ، دوستی هم ندارم باهاش دردل کنم 

خودکشی میدونی مال چه وقته؟؟ زنهای هندی از ترس تجاوز دسته جمعی مردان انگلیسی خودکشی میکردن که دست اونها نیفتن. 

شما الان تنها مشکلت بی انگیزگی هست. آدمهای باهوش از تکرار روزمرگیها خسته میشن اما آدمهای باهوشتر از دل روزمرگیها موقعیتهای جالب درست میکنن. ذهنت رو به کار بنداز و به زندگیت تنوع بده. 

اگه میتونی عضو گروه های خیریه شو چون خدمت کردن به دیگران باعث رضایت از زندگی میشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بچه داشتم یعنی ناخواسته بود اما سقط کردم شوهرم نمیخواستتش منم  خواستم تغییر. ایجاد کنم ازدواج ...

خوب این اشتباهه بزرگت بود.بچه رحمته.خدا رحمتش و بی دلیل نمیده.حتما احساس کرده نیاز داری بهت داده و شما ناشکری کردین

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
یه سوال ذهنمو درگیر کرده..چنتا دیگه تاپیک خوندم درباره قرص برنج ..یا میخواست بخورن نتونستن ..یا اقوا ...

منم گشتم نبود نمیدونم از کجا میارن اما تو شهرستان ها بیشتر هست فک کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا؟ 

ببخشید خودت آدم نیستی؟ 

شوهرت نخواست سقط کردی؟ 

برای خودت ارزش قائل شو 

دوباره تلاش کن

تغییر که فقط بچه نیست هر کاری که از این حالت خارجت کنه میشه تغییر

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

خب تغییر بده توی زندگیت

مثن یه ساز یاد بگیر،یه ورزش،یا هنر مثل خیاطی

یا ادامه تحصیل بده

اگه میتونی کار پیدا کن 

ولی هیچی اندازه موسیقی حال آدمو خوب نمیکنه به نظرم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بی انگیزه شدی یه انگیزه برای خودت بساز یه کاری انجام بده احساس مفید بودن کنی

انگیزه های زیادی میسازم برای خودم اما به هیچ کدوم نرسیذم حرصم میگیره از کارای خودم تنبلی و بی اراده گی و ..... 

لعنت به مننننننننننن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس دگ وقتشه تنبلیو بذاری کنااااار

نمیتونم واقعا نمیتونم 

از خودم خیلی نا امیدم و دیگه بهم اعتمادی ندارم حتی اگه بهم بگی پاشو یه غذا بپز نمیتونم قول بدم که میپزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگیزه های زیادی میسازم برای خودم اما به هیچ کدوم نرسیذم حرصم میگیره از کارای خودم تنبلی و بی اراده ...

عزیزم شما افسرده نیستی شما شاکر نعمتهایه خدا نیستی.با دیده باز اطرافتو ببین که چقدر چیزایه خوب و دوست داشتنی میبینی که اگه نباشن اونا اون موقع افسرده میشی.مثلا پدر و مادر.همسرت

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..