2777
2789
عنوان

دلم شکست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 30 پست

من عروس خالم یکسال عقد بود انقدر سنگین برخورد میکرد رفتی گرفتی تو خونه مادرشوهرت خوابیدی باید انتظار این رفتار هارو هم داشته باشی عروس خالم ده ساله ازدواج کرده به جز دوران یکسال عقدش هنوز یک شب خونه ی خالم نخوابیده!! احترامش هم سرجاشه اگه در هفته یک بار بری خونه مادرشوهرت اونم در حد چند ساعت و سنگین رنگین برگردی خونه خودت نه مادرشوهرت با کوزت اشتباه میگیرت نه شوهرت البته حقم داره دوروز خونه یکی بمونی باید پاشی غذا هم درست کنی دیگه نمیشه بشینی یه جا ک...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش، واقعا خیلی از آقایون بلد نیستن چی باید بگن، بهش با آرامش بگو، کم کم یاد میگیره و همون ر ...

ادمی که نه میفهمه نه درک میکنه ببین من باهاش حزفم زدم بخدا قسم نه با خوشی جواب میده نه با بدی دلم میخواد ازش جداشم

من عروس خالم یکسال عقد بود انقدر سنگین برخورد میکرد رفتی گرفتی تو خونه مادرشوهرت خوابیدی باید ان ...

من مستاجر مادر شوهرم اینا بودم قبل اینکه با نامزدم آشنا بشم تو یه حیاط مشترک بودیم بعد ک نامزد کردیم با اینکه تو یه جای نزدیک بودیم زیاد نمی رفتم خونه شون اصرار میکردن بیا اینجا من می گفتم نه ناهارمو خوردم چون کم کم داشت حالت دستوری ب خودش می گرفت فاصله م رو بیشتر کردم رفتارش محترمانه شد دوران نامزدی یکم حساسیت میره بالا باید بلد باشی چطوری مدیریت کنی

گلم میتونی باشی.اگه نمیدونی چیکار کنی اینجا تاپیک بزن❤️

با خودم گفتم اوکی باهاش خوب باشم باهاش حزفم زدم بعد تنها شدیم بگم ناراحتم هرچی باهاش ح ف میزدم جوابمو نمیداد بعدشم که گفت دیگ نمیخواد دست به سیاه سفید بزنی خونه مام نیا به مامانمم میگه به مامان خودتم میگم چیگفتی هر حرفیو جلو من میزنی بهش گفتم شوهرمی به تو نگم به کی باید بگم ادم خیلی احمقیه

با خودم گفتم اوکی باهاش خوب باشم باهاش حزفم زدم بعد تنها شدیم بگم ناراحتم هرچی باهاش ح ف میزدم جوابم ...

آره عزیزم کاملا حق باتوعه.ولی میشه این اخلاقارو تغییر داد درسته یکم سخته و زمان میبره ولی بالاخره میشه.تو اینستا پیج های زیادی هست که درباره سیاست زنانه اینکه و چجور از انرژی زنانه استفاده کنیم آموزش میدن اونارو حتما نگاه کن.

با خودم گفتم اوکی باهاش خوب باشم باهاش حزفم زدم بعد تنها شدیم بگم ناراحتم هرچی باهاش ح ف میزدم جوابم ...

جوابش اینو بگو من با کار کردن مشکل ندارم، ولی با لحن دستوری و نادیده گرفتن حرفم مشکل دارم. اگر قراره زندگی کنیم باید بتونیم حرف بزنیم بدون قهر و تهدید.»

وقتی میگه به مامانم میگمیا به مامان خودتم میگم چی گفتی
این یعنی هنوز بلد نیست مسئله رو بین خودتون حل کنه و میخواد از خانواده بهعنوان اهرم فشار استفاده کنه. این هم نشونهی بلوغ عاطفی پایینتره.

الان نه بحث بکن نه توضیح اضافه نه التماس
وقتی طرف مقابل قهر میکنه یا تهدید میکنه (نیا،میگم به مامانهامون) بهترین کار اینه که وارد بازی قدرت نشی
رفتار درست اینه آروم باشی پیام پشت پیام ندی توضیح اضافه ندی و اجازه بدی فضا آروم شه

بعد از آروم شدن فضا فقط یک گفتگوی جدی
نه دعوا، نه گریه، نه توضیح طولانی
خیلی کوتاه و محکم بهش بگو
من با کار کردن مشکلی ندارم، ولی با لحن دستوری و بیجواب گذاشتن حرفم مشکل دارم اگر قراره ادامه بدیم، باید محترمانه حرف بزنیم و مشکلو بین خودمون حل کنیم
اگر پذیرفت و گفت حق با توئه این موضوعحل شدنیه
اگر دوباره دفاعی شد، مقصر جلوه داد تورو، یا تهدید کرد این الگو و عادت بد رفتاریه نه اتفاق معمولی