2777
2789
عنوان

فراموش نمیشیییییی

70 بازدید | 12 پست

۵۶ روز گذشت هر چیی دوست داشتی بهم گفتی هر عنگی بهم چسبوندی که دلیل رفتنت رو جوری نشون بدی که من گذاشتم و رفتم چه با خودت چی فکر کردی اصلا میدونی من سر فراموش کردنت دارم از همه چی میگذرم اما فراموش کردنت دردیه که منو از پا دراورده فقط خودمو محکم نگه داشتم خانوادم با درد من از پا در نیان روح خسته من تا خواب به این چشا میاد پر میگیره میاد کنارتو چکار کنم این روحو ها چکار کنم چی بهش بگم که بفهمههه تو رو بایددد فراموش کنه لعنتی تو به کسی زخم زدی که خدا فرستاده بود زخماتو خوب کنههه

الهی یه روززز درد منو دخترت تجربه کنه تا بفهمییی چی به سر من اوردی

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بخاطر کسی که دوست نداره و ارزشی برات قائل نیست ، ناراحت نباش واقعا

اعتماد به نفس تو ببر بالا . خودتو دوست داشته باش

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سال دیگه این موقع یادت نیست

خودمم اینطور فک میکردم اما هر چی روبه جلو دارم میرم بیشتر دارم درگیر میشم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

خودمم اینطور فک میکردم اما هر چی روبه جلو دارم میرم بیشتر دارم درگیر میشم

نه بابا نترس درست میشی دیگه از من بیشر عاشقترو جان فدا تر نبودی که من بارها رفتم پی ام دادم کبرگرده چ کارا کنکردم واسش محلم نداد لهم کرد منو شکست یه مدت گذشت بیخیالش شدم یه روز خودش پیام داد مثل خودش رفتار کردم رفتم واتساپ یه استوری دسته گل گذاشتم اونم درجا دید،دستمم درد نکنه منم مثل خودش رفتار کردم

خوشم نیومد از جمله اخرت تویی که این دردو کشیدی نباید بخوای یه بی گناه دیگه ام تجربه کنه ولی فراموش م ...

تا این دردو نکشی معنی نفرینو نمیفهنی

نه بابا نترس درست میشی دیگه از من بیشر عاشقترو جان فدا تر نبودی که من بارها رفتم پی ام دادم کبرگرده ...

میخوام فقط فراموشش کنم من به سختی به دستش اوردم باهاش ازدواج کردم کنارش روحم شاد بود اما جدامون کردن که دلیلشم بی عرضگی خودش بود حالا من موندم و این قلب نابود حس میکنم ادم کثیفیم اگه بخوام با کسی دیگه زندگی کنم

از کجا میدونی نیستم ولی دلیل نداره اگه تو کشیدی بخوای یه دختر بی گناه دیگه ام بکشه

باشه الان توان بحث کردن با یک ادم که منطق نمیدونه رو ندارم واقعا