2777
2789
عنوان

سایت ست شو

121 بازدید | 6 پست

سایت ست شو که set_shoe که تو اینستاگرام یه خانم اصفهانی با شوهرش تبلیغشو میکنه کلاهبرداره کیفیت کتونی و صندلو...افتضاحه به آدم برمیخوره وقتی میرسه:
1-کفه کفش لاستیک بازیافتی با فرچه رنگ خورده مالیده به اطراف کفش

2-با یه چسب زرد رنگ بی کیفیت به بدنه چسبیده شده تمام محتویاتش مالیده به دیواره ها و نصفه چسب خورده لای درزها بازه

3- از بدنش هم نگم که توشو پر الیاف کردن یعنی آب بریزه روش کفش خاک شده ،رویه کفش بی کیفیت اصلا چی بگم...فقط شبیه به عکسی که نشون میدنه بهترین کارشونو تو اینستاگرام نشون میدن اصلااااا در واقعیت اون نیست

4-جشنواره میزارن یه کتونی بخر یه کتونییه هدیه بهتون میدیم... به هیچ وجه ازین خبرا نیست دوبار ازشون کتونی سفارش دادم تو اولی که هیچ هدیه ای ندادن پول پستم خودم دادم،بهشون گفتم گفتن هدیه یعنی هزینه پست ازتون کمتر گرفته بشه که اصلا چرت بود خودم تمام و کمال دادم

تو سفارش دوم که کتونی سفارش داده بودم دوباره، گفتم دیگه این حتما یه کتونی باهاشه من فیلمشو دیدم تو اینستا که به جای یدونه دوتا میفرستن، دیدم یه دمپایی فرستادن من 39 سایز کتونیم بود هدیه سایز 38 فرستادن که اصلا جوراب شرف داره به اون پات از توش در میره!!

5-توی سایتشون ثبت نظر کردم نظرمو ثبت نمیکنن تا نشون داده بشه توی پیج اینستا@set_shoe کامنت گذاشتم منو بلاک کردن!!!حتما نظراتمم پاک کردن

6-اینایی که کامنت میزارن زیر سایت ست شو و اینستاگرام ست شو همه خودشونن

آدرسی که ازش ارسال شده اصفهان گزبرخوار

7- تند تند قیمت کفشاشو عوض میکنه کفش یه میلیونی رو بعد پیگیری های من الان گذاشته 800 تومن تو سایت ست شو

8- سوراخای بند کتونی هرکدوم یه جاست هیییییچ نظم و ذره ای و کیفیت درتولیدش نیست بخوایدم مرجوع کنید باید هزینه ارسال و برگشت به خودتونو به پست بدید

عکسشم خواستید نشون میدم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
پشیمونم از خرید افتضاح بود
1
100%
به نسبت قیمتش خوبه
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷