پرنیان259 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3348 عنوان پارچه کرپ مجلسی 46 بازدید | 4 پست کسی میدونه پارچه خوبیه یا نه؟ خیلی چروک میشه؟ خنکه؟ واسه مانتو میخوام. سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم 1404/11/29 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 9018 کرپ انواعی داره. کدومو کرپ منظورته؟ دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
پرنیان259 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3348 کرپ انواعی داره. کدومو کرپ منظورته؟ توضیحی نداده فقط نوشته کرپ مجلسی سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 9018 توضیحی نداده فقط نوشته کرپ مجلسی کلا کرپ پارچه خوبیه و به عنوان مجلسی شناخته میشه ولی از نظر لختی و ضخامت و زیبایی و ثبات رنگ و کیفیت انواعی دارهمثل کرپ باربی، کرپ گاباردین، کرپ مرویجت، کرپ حریر، کرپ اندونزی و .... مواظب باش اشتباهی بهت نندازن دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
پرنیان259 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3348 کلا کرپ پارچه خوبیه و به عنوان مجلسی شناخته میشه ولی از نظر لختی و ضخامت و زیبایی و ثبات رنگ و کیفیت ... باشه ممنون عزیزم سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم