2777
2789
عنوان

مامانای شاغل

72 بازدید | 11 پست

شما هم وقتی خونه اید از بچه داری خسته میشید و دلتون تنهایی و سکوت میخواد ولی وقتی میاید سر کار دلتون برای بچه و خونه تنگ میشه؟؟
من احساس میکنم نرمال نیستم icon

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عذاب وجدان نگیرید .بس که اذیت میکنن خب

من دخترم خیلی اذیت کن نیست ولی اینکه مدام تمام توجهم رو باید بهش بدم خسته م میکنه. یا سر کارم یا خونه در حال بچه داری و آشپزی و ..
اینکه فضایی برای خودم ندارم اذیتم میکنه

چند سالشه؟ وقتی میری سرکار گجا میذاری؟

اخه مرخصی زایمان 9 ماهه بچه زیر 1 سالو کجا بذارم برگردم به کار ؟

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

چند سالشه؟ وقتی میری سرکار گجا میذاری؟ اخه مرخصی زایمان 9 ماهه بچه زیر 1 سالو کجا بذارم برگردم به کا ...

من پیش مادرم گذاشتم و برگشتم سرکار.
یا پیش مادر و مادرشوهر یا نهایتش باید بذاری مهد.
همکار من که خانواده ش نزدیکش نیستن گذاشت مهد و اومد سرکار.

من دخترم خیلی اذیت کن نیست ولی اینکه مدام تمام توجهم رو باید بهش بدم خسته م میکنه. یا سر کارم یا خون ...

بچه هارو زود بخوابونید .دو ساعت آخر شب تنها برای خودتون چای دم کنید .تنقلات و ...یه آهنگ ملایم .اگر همسرتون پایه ست با اون بشینید فیلم ببینید با برید بیرون قدم بزنید .اگر نه .

خودتون تنها به گوشه اتاق با بالکن .

من پیش مادرم گذاشتم و برگشتم سرکار.یا پیش مادر و مادرشوهر یا نهایتش باید بذاری مهد. همکار من که خانو ...

بچه زیر 1 سالم میشه مهد گذاشت؟ دل ادم نمیاد.. من که تو اقدامم ولی خب این یه چالشه برام بچه 9 ماه رو چجوری بذارم برگردم به کار..

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

بچه زیر 1 سالم میشه مهد گذاشت؟ دل ادم نمیاد.. من که تو اقدامم ولی خب این یه چالشه برام بچه 9 ماه رو ...

اگه مهد خوبی باشه اتفاقا بد هم نیست. گاهی بهتر از اینه که هی از این خونه به اون خونه بشه