2777
2789
عنوان

😂😂😂

202 بازدید | 16 پست

بچها هرسال چند ماه چند ماه پریود نمیشم

همین که رمضان میشه یا اول یا وسطش میشم😂😂نه یکی دو روز بازم چند ماه طول میکشه بعضی وقتا

داستان چیه؟

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

منم اولش میشم آخرشم میشم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ستیز روزه داره بدنت

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه دکتر برو😂دوست منم اینطوری بود مجبور شد تخمدان عمل کنهبهش گفته بودن دیر تر مراجعه میکردی مجبور بو ...

10بار رفتم

چون روزه مثل فستینگ میره سراغ قند اضافه بدنواسه همین مثل متفورمین عمل میکنهدر نتیجه فعالیت تخمدانارو ...

بعضی وقتا اصلا روزه نمیگیرم قبل رمضان میشه