2777
2789
عنوان

یبوست مزمن

66 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه

کسی بوده که یبوست مزمن داشته باشه و خوب شده باشه ؟ چه کارهایی انجام دادید؟

ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو باهم در اشتراک باشه

جواب بگیرم کلی دعاتون میکنم ✨

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️

آلو بخار نیم کیلو بخر روزی چند تا بخور.آجیل عالیه شبی یه کاسه تخمه بشکن.برنج و ماست با هم نخور.رو برنجت کمی روغن بریز.سالاد و خیار و کیوی ...صبحانه خامه و کره.آب جوش.پیاده روی.یه لیوان سیر سرد بخور ولی بیرون نرو چون ببخشی اسهال میشی.کنارش دکتر هم برو.بلا دوره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آلو بخار نیم کیلو بخر روزی چند تا بخور.آجیل عالیه شبی یه کاسه تخمه بشکن.برنج و ماست با هم نخور.رو بر ...

مرسی عزیزم

چندین بار رفتم دکتر

هر دفعه یه سری ملین میدن که بعد از مدتی دیگه مثل قبل جواب گو نیست

میگن عصب روده ام ضعیفه

شیر خالی بخورم ؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️

یه شربتی هست به اسم فیژان از داروخونه میتونی بخری انجیر و برگ سنا داره برای یبوست عالیه

شما مصرف کردید ؟

دلپیچه نمیاره ؟

من سنا میخورم دلپیچه میگیرم متاسفانه

من مشکلی نداشتم باهاش برام کارساز بوده اگه حساسیت شدیدی نداری میتونی امتحان کنی چون بیشتر بر پایهی ا ...

مرسی عزیزم

من قبلاً مشکل شما رو داشتم یبوست رو در بلند مدت با اصلاح سبک زندگیت باید درمان کنی ، یک وعده آش در روز درست کن ، حالا آش محلی هر چیزی که میخورین ، ولی حتما داخلش نصف استکان بلغور هم داخل آش هات بریز با سبزیجات

اسفناج معجزه میکنه مثل جاروی دستگاه گوارشه ، کنار غذا به صورت خام یا پخته سعی کن روزانه بخوری

کلا مصرف میوه سبزی تو بالا ببر و سعی کن میوه ها رو آبمیوه نکن سعی کن همون طوری بخوری

مصرف برنج و جو رو کم کن

من قبلاً مشکل شما رو داشتم یبوست رو در بلند مدت با اصلاح سبک زندگیت باید درمان کنی ، یک وعده آش در ...

مرسی جانم 🌸

مرسی عزیزم چندین بار رفتم دکترهر دفعه یه سری ملین میدن که بعد از مدتی دیگه مثل قبل جواب گو نیست میگن ...

شیر خالی سرد.یا شیر کاکائو ولی سرد.اول باید بجوشه اگر از لبنیاتی گرفتی و بعد سرد بشه.ولی بعدش خونه باشی ببخشی چون روان کننده هست.موز و ماست هم کم بخور.