2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ان تی منم سالم بود

خب مشکلش چی بود؟🥲وای دوس داشتم پسر باشه دکتر گفته هنوز معلوم نیس ولی حدس میزنم دختره خیلی زده ت ذوقم وناراحت شدم عصر الانم ناراحتم براش🥲خداکنه سالم باشه

خب مشکلش چی بود؟🥲وای دوس داشتم پسر باشه دکتر گفته هنوز معلوم نیس ولی حدس میزنم دختره خیلی زده ت ذوق ...

منم دقیقن وقتی گفت دختره ۷۰ درصد کلی ناراحت شدم حتی بعدش گفتم چراا ولی خدا اینجوری جوابمو داد رفتم انومالی دکتر گفت بچت هیدروسفالی و اسپانیا پیفیدا داره ینی مردم و زنده شدم خیلی عذاب کشیدم تا سقط شد قدر بدون من میدونم بخاطر ناشکریم بود ک اینجور شد

یا امام رضا مارو یادت نره

خب مشکلش چی بود؟🥲وای دوس داشتم پسر باشه دکتر گفته هنوز معلوم نیس ولی حدس میزنم دختره خیلی زده ت ذوق ...

عین این خنگا هی تو سایت تاپیک میزدم حالتای بارداریتون چیه یا چبدونم ویار پسر چیه خیلی خنگم من

یا امام رضا مارو یادت نره

حیفه دختر دلت میاد سعی کن فرزند سالم و صالح از خدا بخوای پسر و دختر نداره دوتاش شیرینی زندگیه انشالله همونی هم ک میخوای بغل کنی