2777
2789
عنوان

کنکور سه رقمی

60 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اول اینکه از این اکانت دو نفر استفاده میکنند ی وقت قاطی نکنید بلد اینکه بچه ها مشاورم بام میگه اینجوری ک تا الان درس خوندم احتمالا ۳ رقمی بشم ب نظرتون ممکنه اصلا میشه آدم ۳ رقمی بشه؟ پشت کنکورم انسانی

از کی شرو کردی ب خوندن و چقد خوندی و چقد دیگ موندع

از شهریور دیگه اخراشه پایه دهم ک جمع شده یازدهم و دوازدهم دو سه تا درس مونده یکمی جلو تر از بودجه بندی آزمون میچینه ولی من خودم لفتش میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شهریور دیگه اخراشه پایه دهم ک جمع شده یازدهم و دوازدهم دو سه تا درس مونده یکمی جلو تر از بودجه بن ...

چ خوب رفتی جلو افرین اگ اونا رو فولی و توازمونا خوب میزنی احتمال اینکع ۳ رقمیی شی زیادع

هدفت اردیبهشتع؟

چ خوب رفتی جلو افرین اگ اونا رو فولی و توازمونا خوب میزنی احتمال اینکع ۳ رقمیی شی زیادع هدفت اردیبهش ...

فقط مشکلم عربی مشاورم میگه درست میشه و ریاضی ک میگه مبحث هایی ک میخوام بخونم وقت هست وگرنه بقیه درصد ها همش بالای ۵۰ و ۷۰ ایناست البته فنون اخرین درصدم ۴۸ بود هعی نمیدونم باید ی جمع بندی خفن کنم یکم فلسفه رو فول تر بشم و عربی و ریاضی اره اردیبهشت تراز ۸ هزار و خورده ای بگیرم بسمه

اونوقت من با تو رقیبم منم پشتم و منم تازع شروع کردم ناامید شدم از خودم 😑😂

واییی نههههه نهههه نشو وای خاک تو سرم کاش نمیگفتم بابا من پارسال از همین موقع هم میخوندم قبول بودم فقط نا امید بودم تروخدا نا امید نشو وای من

💔💔😅😅

نخند جدی میگم من ب خودم باشه بشم دو هزار سه هزار بسمه ولی با اکسم لج کردم چون ۷۰۰ شده بود پارسال هم همش منو مسخره کرد سر رتبم با اینکه پارسال من خیلی مشکلات داشتم خلاصه با اون لج دارم اگ هدفت اردیبهشت که با زیر ۵ هزار اوکی بابا

🥺🥺انشالله واسم دعا کن تروخدا منم انسانی منم پشت تازع شرو کردم

مطمئن باش نا امید نباشی قبولی من پارسال آنقدر نا امید بودم اصلا ببین ب هیچی فک نکن به قول مشاورم فک کن سه ماه دیگه میمیری این سه ماه برای اینکه بری بهشت فقط راهش درس خوندنه

مطمئن باش نا امید نباشی قبولی من پارسال آنقدر نا امید بودم اصلا ببین ب هیچی فک نکن به قول مشاورم فک ...

چ حرف خوبی زدی راس میگی

همع فرصت همین ۳ ماهه اگ رف ینی دیگ رف

تو ۳ ماه هم میشه بهشتی شد پس؟😁

چ حرف خوبی زدی راس میگی همع فرصت همین ۳ ماهه اگ رف ینی دیگ رف تو ۳ ماه هم میشه بهشتی شد پس؟😁

تو تلگرام دیده بودم ک میشد چیزای خوب قبول شد دیگه بستگی ب تلاش و سطح دانش خودت داره