2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از قصد اومده تر زده به خاورمیانه چی از جون ماها میخواستن

اینطوری حساب کنی تو این منطقه به هرکس یه ضربه ای وارد شده، ولی اینا نموندن کشور خودشونو بسازن، حتی الآنم برنمیگردن هیچ بدتر غیرقانونی وارد میشن، از نظر قانونی هم تعدادشون نهایت باید ۲۰۰ هزار نفر باشه نه ۲۰ میلیون! اونم بخاطر نیاز کشور، همه کشورا فقط نیرویی که لازم دارن برمیدارن نه مثل ما که بی حساب کتاب مرز باز گذاشتیم😑

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

اینطوری حساب کنی تو این منطقه به هرکس یه ضربه ای وارد شده، ولی اینا نموندن کشور خودشونو بسازن، حتی ا ...

نمیدونم والا من کلا یجوریم عاشق همه انسان هام شاید اگر باعث اذیت منم میشدن عین شماها کلافه میشدم چون جام راحته نظر نمیدم ولی مثل مهاجرای ایرانی که میرن ترکیه میمونه ی سفر بری ترکیه عوضی ها تا میتونن میکنن تو پاچت انگار طلبکارن از ایرانی ها هیچکی به هیچکس رحم نمیکنه اونا زورشون به ما میرسه ما به اینا

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من تابحال افغانی چشم رنگی ندیدم

اتفاقا چشم رنگی زیاد دارن،، زیبا هم هستند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هرچی دیدم زشت بودن

بنظر من اکثرا زیبان.مخصوصا خانم هاشون

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونم والا من کلا یجوریم عاشق همه انسان هام شاید اگر باعث اذیت منم میشدن عین شماها کلافه میشدم چون ...

باشه ولی اونا عاشقت نیستن، همه آدمای خوبی نیستن، تو کشور خودمون هزارتا جنایت کردنو یه عالمه توهین، به هر حال باید جمعیت مدیریت بشه، اندازه ۳ تا کشور جمعیت دارن الان اینجا، خب منطقی نیست، چرا مهاجرای دیگه رو نمیگن ملت؟ چون نه مثل اینا بی احترامی کردن و نمکدون شکستن، نه انقدر جمعیت دارن و غیر قانونی هستن، برای همین کسی دربارشون چیزی نمیگه، اگه آدم خوبم دارن گفتم نهایت باید ۲۰۰ هزار نفر باشن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

اینطوری حساب کنی تو این منطقه به هرکس یه ضربه ای وارد شده، ولی اینا نموندن کشور خودشونو بسازن، حتی ا ...

تکثیرشون زیاده. زیاد و ولدشون داخل خود ایران و کشورهای دیگه زیاده

من خودم افغانستانی هستم و الان هم تو افغانستان زندگی میکنم*گفتم که گارد نگیرین برو کشور خودت

واقعیتش چشمام رنگیه و بودم نمیخام تعریف یا خود شیفتگی کنم ولی همین دو روز پیش عکسم رو اینجا گذاشتم و کلی کاربر ازم تعریف کردن

ولی در کل خودم اینجا هر چی دور اطرافم نگاه کردمچشم رنگی ندیدم مثلا دختر داییام و بقیه فامیلا

فقط پدرم چشماش رنگی بوده و خواهرمم چشماش اصلیه

اما بازم خوشگل اینجا زیاد پیدا میشه هم دختر و پسر ولی میدونی بحث رسیدگی کردنه که اون زیبایی بیشتر به چشم بیاد

افغان هایی که اینجان کلا دو دستن یا خیلی ثروتمند یا هم قشر ضعیف...

معمولا اونایی که تو ایران میان از قوم ازبک و هزاره هستن

و پشتون ها اکثرا توی خود افغانستان واسه خودشون کار اوکی میکنن و زندگی میکنن

من خودم پشتون ام

هزاره ها خیلی خوشگلن ولی میگم اگه رسیدگی کنن شبیه چینیا و کره ای ها خوشگل میشن ولی اون زمانی که ایران بودم میدیدم خیلیاشون رسیدگی نمیکردن و مرتب نبودن بخاطر همین دید ایرانیا نسبت به افغان ها عوض میشن و فک میکنن همشون نا مرتبن.

والا فککن کارگرای خودمون بیکار باشناینا کارکننخب من دلمنمیاد همشهری وهموطنخودمو ببینمکبیکاره

من خودم افغان هستم و اره این چای ناراحتی داره و حق دارین بفکر مردم خودت باشی ولی دقت کن داری میگی *کارگری*

یعنی تو ایران فقط کارگری میکنن؛کارگری ساختون کارگری کشاورزی و....

یادمه یه بار تو مدرسه معلم جامعه شناسیم برگشت حاوی کل بچه های ایرانی و نسل جوان ایران که من تنها افغان اون جمع بودم گفت:چرا باید بچه های ما کارگری کنن؟چرا باید بچه های ما کاری بکنند که یه کارگری افغانی میتونه انجامش بده؟جوونای ما بهتره کارگری رو بسپره به اونا و برن سراع درس و پیشرفت نه کارگری!

این دقیقا توی صورتم گفت،پس منم چنین عقیده ای پیدا کردم که کارگری از نظر خود ایرانی ها از صد تا فحش و توهین بدتره پسر چرا دقیقا انقدر دارین این حرف رو تکرار میکنید که کار رو از جوان های ما گرفتن؟

بازم میگم حق دارید بگید جمعیت مهاجرین زیاد شده ولی حکومت باید یه فکری برداره اگه درست نظارت کنه اینقدر زیاد نمیشن

من خودم الان افغانستان زندگی میکنم

اسی جون مگه میشه تمام مردم یک کشور زیبا یا زشت باشن ؟این موصوع حتی راجبب اعضای یک خانواده ام صدق نمی ...

خیلی حق بود خدا خیرت بده😔😂😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻