2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 66 پست
من ک ایرانیم و ب ایرانی بودنم افتخار میکنم ولی یک درصد فک کن ی افغانی ببینه پیامتو گناه نداره ؟☹️

راستش از بس چپیدن تو کشورمون منم شکستن قلبشون واسم مهم نیس

چون کاربری دست دونفره ممکنه جواب ندم✨️🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیدم خیلی زیبان ولی مطمعنم اصلا نمیدونن بنده خداها چقدر زیبان

چرا ندونن؟

شايدم بدونن.

نميدونم والله😄

يادمه عروسي يكيشون دعوت شديم.

واييي عروسشونم خيلي خوشكل بود.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

والا اطراف ما نی سمت بازار مگرنه برم ببینم حتی دانشگاه یا مدرسه هم اصلا نبودن

چی بگم خوشحالتون، ما رسما کابل شدیم، هیچکسم هیچکاری نمیکنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

چرا ندونن؟شايدم بدونن. نميدونم والله😄يادمه عروسي يكيشون دعوت شديم. واييي عروسشونم خيلي خوشكل بود.

من اینایی که تو تیک تاک دیدم همشون اوضاع بدی داشتن صد درصد دغدغه شون زیبایی نیست تو امکانات اولیه موندن حتی حجابشون جوریه که صورتاشون نباید معلوم باشه نمیدونم دیگه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خدا افریدهکاری ندارماماواقعا کشورمون نابود شد وقتی اومدنمن از اینناراحت بودم

کسی با آفریده کاری نداره، کانادایی هم ۲۰ میلیون بریزه اینجا مردم راضی نیستن، هیچ کشوری راضی نیست، الانم چند ساله جنگشون تموم شده، اصلا هیچ کشوری اجازه نمیده مهاجر از یه کشور انقدر زیاد بشه و فقط هم نیرویی رو که لازم دارن نگه میدارن، نه مثل اینجا که افغانی تو کشور خودمون به خودمون توهین میکنه و رسماً تسخیر کرده

من یکبار توی بیمارستان با یه زوح افغان هم اتاقی شدیم ، بچه هامون بستری بودن ، اونقدر آقاهه مهربان بود باورم نمیشد ، من انقدر انسانیت تا حالا ندیده بودم تو یه آدم

دیگه هم صحبت نشدم بجز این مورد باهاشون گذری شاید دیده باشم افغان هارو

من اینایی که تو تیک تاک دیدم همشون اوضاع بدی داشتن صد درصد دغدغه شون زیبایی نیست تو امکانات اولیه مو ...

همه این حرفا چرته، لایو خود یوتوب میذارن افغانستان زنا راحت خرید میرن صورتشونم پوشیده نیست

من یکبار توی بیمارستان با یه زوح افغان هم اتاقی شدیم ، بچه هامون بستری بودن ، اونقدر آقاهه مهربان بو ...

این فیلم و عکسایی که دیدم خیلیاشون شبیه ایرانیا بودن جالب بود ایشالا اوناهم ازاد شن

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
آخه ما فقط اون چهره های چشم بادومیا که شبیه چینی ها هستن رو افغانی میدونیم ،بقیه تا خودشون نگن متوجه ...

چون اون یکیا ژن ایرانی هم دارن با کشورای دیگه حالا مخلوط شده

همه این حرفا چرته، لایو خود یوتوب میذارن افغانستان زنا راحت خرید میرن صورتشونم پوشیده نیست

عه؟ انتخابیه؟ نمیدونم والا من اینجوری تو تیک تاک دیدم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻