2777
2789
عنوان

سایتت

109 بازدید | 8 پست

نیاز به گزینه 👎داره واقعا تورو خدا اینو باز کنید بعضی ها تایپک میزنن قفل میکنن بعد چند تا شبیه خودشون لایک میکنن ..... آدم تا اونجا میره حداقل یک دیسلایک نشون بده حرصش بخوابهه😭😭🤣🤣🤣

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

بسی موافقم🤝🏻👏🏻

🫂🤝

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بسا بنده هم با نظر شما موافقم✅

🤝🤝🫂

لابد میخوای بری بگی من میهن پرستم غزه نمیپرستم

درحالیکه اگر کمی به علم جغرافیا و تاریخ و سیاست آشنایی داشتی میدونستی اگه لبنان و فلسطین و سوریه به جای ما تیکه پاره نمیشد ما باید بخاطر چینیا تیکه پاره میشدیم

به جای جنگیدن با مهریان غفوریان و... که دارن زندگیشونو میکنن برید مطالعه کنید

فاز ایران پرستی برداشتن راحته برای ایران جنگیدن سخته

لابد میخوای بری بگی من میهن پرستم غزه نمیپرستمدرحالیکه اگر کمی به علم جغرافیا و تاریخ و سیاست آشنایی ...

😐😐😐😐😐یعنی چی؟عادت داری تایپک ملت رو به حاشیه ببری ؟سیاسی کنی؟

تو برو مطالعه کن بعد دهنتو باز کن....مهران غفوریان به تاریخ ایران باستان توهین کرده و اگه طرفدارشی ایرانی نیستی

من فقط کشور خودم رو وطن خودم میدونم ....

😐😐😐😐😐یعنی چی؟عادت داری تایپک ملت رو به حاشیه ببری ؟سیاسی کنی؟تو برو مطالعه کن بعد دهنتو باز کن. ...

کشور خودت وقتی وطنت خواهد موند که مرزهاش سفت و محکم مثل حصار حفظ بشه تا ایران جاویدان بمونه خانوم😉

کشور خودت وقتی وطنت خواهد موند که مرزهاش سفت و محکم مثل حصار حفظ بشه تا ایران جاویدان بمونه خانوم😉

تو نمیخواد به این جور چیزا فکر میکنی به فکر شعور و شخصیتت و فرهنگت باش و تایپک ملت رو به حاشیه نبر غیر ایرانی... هر کی طرفدار غفوریانه و براش یقه جر میده غیر ایرانیه ....